Más is érzi itt olyan rosszul magát a bőrében, hogy legszívesebben megszűnne létezni?
Próbáltam már mindent. Híztam, lefogytam, volt hogy 2 évig aktívan sportoltam, nagyon odafigyeltem az étkezésre, de mindegy hogy mit tettem magamért, ugyanúgy gusztustalan voltam.
Borzasztóan érzem magam a külsőm miatt, arcra annyira nem vagyok szörnyű... De a többi borzalmas.
Nyilván nem ez a legnagyobb gond ami egy ember életében lehet, de valahogy úgy érzem hogy teljesen kihat a közérzetemre...
(A kérdés megfogalmazása kissé furcsára sikeredett, de máshogy nem engedte az oldal közzétenni)
Enis igy vagyok vele
Nem erdekel semmi, nincs ertelme semminek
Lenne egy korhaz ahova be lehetne menni meghalni, en bemennék
Kar hogy nincs ilyen :(
Allatokat el tudjak altatni, az embereket miert nem?
1-es vagyok, nem népszerűsítem, csak megsúgom, Svájcba konkrétan eutanázia "turizmus" van! Mivel ott engedik!
Bár gondolom ez sovány indok lenne, hogy ki vagyok égve, gyanítom elég komoly orvosi szakvélemény kell egy ilyenhez. Mondjuk állatokhoz is kell, fizikailag egészséges állatot nem altatnak. (elvileg)
"Nyilván nem ez a legnagyobb gond ami egy ember életében lehet, de valahogy úgy érzem hogy teljesen kihat a közérzetemre..."
Normális, hogy így érzed. Azzal, hogy fiatal vagy és nem jó rád nézni, nem lehet igazán megbékélni. Nem véletlen, hogy az ilyen Panni-féle nagyon helyes, minden sz*rt összenassolva is nagyon jó alakú emberek a legboldogabbak.
Ép ez a baj hogy nem lehet meghalni se ebbe a mocskos világba, biztos kevesebb lenne az öngyilkos, ha lenne rá lehetőség
Minden ember saját maga rendelkezik az életével, ha meg akar halni akkor legyen rá lehetőség hogy meghalhasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!