Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is érzi itt olyan rosszul...

Más is érzi itt olyan rosszul magát a bőrében, hogy legszívesebben megszűnne létezni?

Figyelt kérdés

Próbáltam már mindent. Híztam, lefogytam, volt hogy 2 évig aktívan sportoltam, nagyon odafigyeltem az étkezésre, de mindegy hogy mit tettem magamért, ugyanúgy gusztustalan voltam.

Borzasztóan érzem magam a külsőm miatt, arcra annyira nem vagyok szörnyű... De a többi borzalmas.

Nyilván nem ez a legnagyobb gond ami egy ember életében lehet, de valahogy úgy érzem hogy teljesen kihat a közérzetemre...

(A kérdés megfogalmazása kissé furcsára sikeredett, de máshogy nem engedte az oldal közzétenni)

2022. ápr. 19. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Én azért akarok megszűnni, mert abszolút semmire nem vagyok kíváncsi ebben az életben. Semminek nem látom értelmét.
2022. ápr. 19. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Enis igy vagyok vele

Nem erdekel semmi, nincs ertelme semminek

Lenne egy korhaz ahova be lehetne menni meghalni, en bemennék

Kar hogy nincs ilyen :(

Allatokat el tudjak altatni, az embereket miert nem?

2022. ápr. 19. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, nem népszerűsítem, csak megsúgom, Svájcba konkrétan eutanázia "turizmus" van! Mivel ott engedik!

Bár gondolom ez sovány indok lenne, hogy ki vagyok égve, gyanítom elég komoly orvosi szakvélemény kell egy ilyenhez. Mondjuk állatokhoz is kell, fizikailag egészséges állatot nem altatnak. (elvileg)

2022. ápr. 19. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem ez a legnagyobb gond ami egy ember életében lehet, de valahogy úgy érzem hogy teljesen kihat a közérzetemre..."

Normális, hogy így érzed. Azzal, hogy fiatal vagy és nem jó rád nézni, nem lehet igazán megbékélni. Nem véletlen, hogy az ilyen Panni-féle nagyon helyes, minden sz*rt összenassolva is nagyon jó alakú emberek a legboldogabbak.

2022. ápr. 19. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Ismerős, főleg, hogy nekem is kihat a közérzetemre :c Sajnos társul hozzá némi depi és kiégés is, ami nem épp a könnyítő tényezők közt van.
2022. ápr. 20. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ép ez a baj hogy nem lehet meghalni se ebbe a mocskos világba, biztos kevesebb lenne az öngyilkos, ha lenne rá lehetőség

Minden ember saját maga rendelkezik az életével, ha meg akar halni akkor legyen rá lehetőség hogy meghalhasson

2022. ápr. 20. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!