Ha távol-keleti lennél milyen nemzetiségű lennél legszívesebben?
Semelyik.
A többi felsorolttal ellentétben a koreai és japán népet nagyon kedvelem, de sajnos a covid óta az összes ázsiait vagy annak kinézőt inzultációk sora éri világszerte. Akár halál is lehet a vége. Ez a kínaiknak szól, de nem mindenki tudja megkülönböztetni Ázsia népeit egymástól első ránézésre.
Nőnemű vagyok, úgyhogy szerintem egyik sem.
Valóban a japán és a dél-koreai életszínvonal a legjobb, emiatt a többi ki is esik; viszont elég sokat tudok mindkét társadalomról, és szerintem nagyon betegek. Nagyon felszínesek, minden a külsőségekről szól; ha nő vagy, meg sem úszod plasztikai műtét és bőrfehérítés nélkül úgy 17 évesen. Japánban rengeteg a magányos, depressziós ember, nagyon magas a fiatal öngyilkosok és nyomtalanul eltűnt emberek száma. Ezen kívül mindkét társadalom elképesztően rassziszta és xenofób; semmilyen módon nem lóghatsz ki a normából, mert rögtön kiközösítenek.
#7 jaj ez meg a másik probléma.
Egyáltalán nem tetszenek a távol-keleti férfiak. Talán még a japánok a legjobbak, de a koreaiak meg a többi iszonyatosan femininek és taszítóak. Szóval már csak ezzel is gondban lennék. (6.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!