Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Állásinterjú előtti nap...

Állásinterjú előtti nap mindig legszívesebben lemondanám az interjút. Ti hogy vagytok ezzel? Mi segíthetne?.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha felvennének valahova az segítene.
2022. ápr. 19. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyire izgulsz? Én is szoktam, de úgy voltam vele, hogy ha legalább megpróbálom, akkor van esélyem, míg ha el se megyek, akkor soha nem lesz munkám. Amúgy gyakorlat kérdése is, az első interjúmon nagyon ideges voltam, a következő már jobban ment.
2022. ápr. 19. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele :D Sőt le is szoktam mondani. Valahogy úgy vagyok vele, hogy én mekkora macerát vállalok, ők meg csak átlibbennek a szomszéd tárgyalóba, miközben csak egy vagyok a több száz jelöltjükből, mert meg se szűrik normálisan a jelölteket, mielőtt becibálnának mindenkit személyes beszélgetésre, vagy rosszabb esetben arra a csoportos felmérés vagy mi szarságra. Mostanában már csak olyan interjúkra szoktam elmenni, ahol kb. sejtem, hogy csak néhány jelölt van rajtam kívül, nem nagyiparban űzik a HR-esek ezt unalmukban.
2022. ápr. 19. 14:38
 4/6 asteck válasza:
100%
Járj több interjúra, szerezz rutint. Én 2-3 évente körbemegyek, megmutatom magam az iparban, akkor is, ha amúgy nem szeretnék váltani. Tét nélkül a legjobb interjúzni. Megismered a cégeket, megismernek téged, tájékozódsz, stb.
2022. ápr. 21. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egyik kedvenc szabadidős elfoglaltságom. :-) Csak már óvatos vagyok, mert kicsit sok helyen mondtam, hogy elnézést kérek, de a mostani munkáltatóm jobb ajánlatot tett hirtelen, úgyhogy mégsem mennék hétfőn. Majd amikor tényleg nem lesz munkám, akkor meg nem vesznek fel sehová, mert azt hiszik, úgyis visszamondom. 4-es jól mondja, gyakorolni kell. Megismered az elvárásokat, el tudod magad helyezni tudásszintben a ranglétrán, le tudod írni magadnak, hogy miben kell fejlődnöd, és több önbizalmad lesz a meglévő helyeden is.
2022. ápr. 22. 04:36
 6/6 anonim válasza:
Én mindig nagyon vártam az interjúkat.Engem szórakoztat,hogy új embereket ismerek meg.Nincs mitől rettegni,ha nem volt szimpatikus a közeg a bérkérdésnél mindig jól fölé lőttem.Persze volt ahol emiatt úgy érezték,hogy biztos nem kispályás vagyok,én csodálkoztam a legjobban amikor felhívtak,hogy velem akarnak dolgozni.Persze akkor már nem érdemes ellentmondani.Hozzá kell tenni,hogy kézépvezetői szintekre pályáztam.
2022. ápr. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!