Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi sok nõ, hogy a...

Miért hiszi sok nõ, hogy a legalapvetõbb udvariasság is randimeghívás akar lenni?

Figyelt kérdés

Pl tegnap leesett a mozgólépcsõ végén egy lány. Én ott álltam, nem értem hozzá, csak odaléptem és megkérdeztem, hogy jól vagy? Majd mondtam, hogy sajnos ilyen sz… ez a lépcsõ, óvatosan kell lelépni róla. Aztán folytattam a telefonom nézését. Valamit motyogott, majd elkezdte mondani (amikor már nem is figyeltem rá), hogy ez nem a legjobb csajozási technika, ez csak a filmekben jön be, még jó hogy nem voltak nála papírok amiket összeszedtem volna. És nem vagyok az esete! Ez így rohadt nagy bunkóság volt, pláne hogy semmit sem akartam tõle, nem is tettem utalást! Ha egy férfi esik el, szóról szóra ugyanezt mondtam volna.

Egyre többször van ilyen helyzet. Megfogom az ajtót, ki akarok kezdeni. Lefogom a liftet mert látom hogy jön a szomszéd csaj, másnap már az a pletyka, hogy ezzel el akartam érni valamit.

A vicces az egészben, hogy szerintem ha úgymond helyes pasi lennék és magas, akkor mindezt nem így reagálnák le, hanem mindenkinek azt mondanák, hú az a pasi milyen udvarias, gentleman, ritka az ilyen, jaj de jó. Engem erre neveltek, nem tudom más elõtt bevágni az ajtót. Most komolyan ennyi szánalmas férfi van aki az udvariassággal visszaél és vár valamit cserébe, hogy a nõkben már ez alakult ki?

30/F, vidéki srác Budapesten

2022. ápr. 12. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Chad problems....

37F incel

2022. ápr. 12. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:
25%

Én meg

29N nonbináris szivárványróka

2022. ápr. 12. 13:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a legtöbb férfi a női kedvességbe is többet lát. Hozzád szól egy lány? Bumm, lépni kell, hátha azért tette. A nők meg szét esnek, hogy de ők csak kedvesek voltak, mé' kell mindenbe többet belelátni? Dehát ez van, ez ilyen.
2022. ápr. 12. 13:13
 14/24 Shaddark ***** válasza:
37%

13. - Ebben van valami.

Ugyanakkor szingli koromban, ha velem kedves volt egy nő, azért nagyon nem volt mindegy, hogy közben igazgatta-e a haját ... ... Azért aki valóban akarja az látja hogy miről van vagy nincs szó.

Az emberi kedvesség és a "nőcis" közt azért van különbség - persze aki nem akarja az nem fogja észrevenni.

A kérdező amúgy, ha ugyanezt megcsinálná ezer lánnyal, (mármint hogy elkezd beszélgetni velük) olyan gyakorlatra tenne szert, hogy úgy kellene elfutnia előlük az ezredik után mert mindegyik akarna még többet beszélgetni :)

2022. ápr. 12. 13:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mindenki, mindegy hogy férfi vagy nő, kedvesebbek a szép emberekkel. Ez nem azt jelenti, hogy a csúnyábakkal gonoszak, de a szép emberek mindig magasabbról indulnak.🤷‍♂️ Ez ilyen.
2022. ápr. 12. 13:28
 16/24 Shaddark ***** válasza:
100%

Ez igaz.

Amíg meg nem szólalnak :)

Aztán győz a jobb kommunikáció, amit a nők szeretnek "kisugárzás"nak hívni.

2022. ápr. 12. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
14-es, nem tudom, ez a hajigazgatás meg ajakharapás meg a szemkontaktus nem tartása csak ilyen hollywoodi dolog. Én tudom, hogy 2 lánynak tetszettem eddig. Egyik se csinálta ezeket. Mindig 5 év múlva esett le, hogy én azon lányoknak tetszettem, az is csak azért, mert addigra már túltették maguk rajtam és elmondták. Mondom ja jó, KeK. Jókor szólsz, lmao. Tehát abszolút semmi jele nem volt. Nem szabad szerintem animékből meg filmekből kiindulni, hogy az elpirulást, zavarodottságot meg ilyeneket keresed a nőn/férfin, mert ilyen IRL. nem lesz soha. Ha nekem tetszik egy nő, azt se mondja meg senki rólam. Nem vagyok feszült mellette meg semmi. Simán tudok vele beszélni, szemébe nézni. Elkönyvelem magamnak, hogy tetszik, de nem mutatom ki és nem szorongok mellette.
2022. ápr. 12. 14:05
 18/24 Shaddark ***** válasza:
17%

Ööööö...

50en felül vagyok és bár van most is menyasszonyom de sose nősültem meg ;)

Szerinted filmekből tudom ezt? :)

2022. ápr. 12. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
"ha velem kedves volt egy nő, azért nagyon nem volt mindegy, hogy közben igazgatta-e a haját" - Semmi többletet nem jelent, legalábbis ha magamból indulok ki. Hosszú hajam van, és előfordul, hogy útban van ott, ahonnan megigazítom.
2022. ápr. 12. 15:08
 20/24 Shaddark ***** válasza:
0%

Jaja. Csak a ... lemaradt szépségem :)

Nem írnék róla kisregényt, aki rákeres az megtalálja mind a 600 jelet, ami akár tudatos akár önkéntelen de mind "működő" jelzés és ezer éve használjuk. Az is aki nem is tud róla...

2022. ápr. 12. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!