Ha újrakezdhetnéd az életed, mit csinálnál másképp? Kort és nemet is írjatok.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 18:16
12/19 anonim válasza:
"Kort és nemet is írjatok."
Ezt mi a frásznak tartjátok szükségesnek egy válaszba odaírni, áruljátok már el.
13/19 anonim válasza:
"hanem normálisan tanulnék a suliba, családot alapítanák aztán öngyilkos lennék :d" Apám ugyanezt csinálta, nagy móka volt nekünk, a gyerekeinek...
14/19 anonim válasza:
Átruháznám a megszületésem jogát másra.
15/19 anonim válasza:
Gimi után azonnal egyetemre mennék, jogász lennék. Sose mennék férjhez, egyedül élnék. Sokat utaznék ,csak magammal törődnék.
16/19 anonim válasza:
Csak a német, meg egy jó diploma. Dupla ennyit keresnék legalább, mint most kint.
Meg a bitcoin ahogy előttem is írták.
Kort és nemet
17/19 anonim válasza:
születésemkor pofánrúgnám a dokit.... hátha beadja a gyógyszert amit kellett volna.... és akkor nincs 11+7 év kínszenvedés!
18/19 anonim válasza:
Nem jöttem volna össze olyan emberrel akinek csak baráti érzelmei vannak. Azóta már lehetett volna normális férj +család.
Többet jártam volna buliba ,koncertekre de talán még most sincs késő újrakezdeni és elkezdeni élni.
28/N
19/19 anonim válasza:
Kezdeném újra!? Minek hogy aztán jobban elbasszam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!