Máshogy csinálnátok valamit szülés után ha újrakezdhetnétek?
Megállás nélkül azt hallom hogy "a múlton nem tudok változtatni, de rengeteg dolgot máshogy csinálnék".
A kapcsolatom teljesen tönkrement. Én mint férfi a végsőkig próbálkoztam, mindent bevetettem, de semmi sem változott.
Ismeretségi körünkben közel sem volt ekkora válság publikusan/eltitkoltam sem. Nyilván mind 2 oldalnak megvan a maga "hülyesége" de sajnos teljesen nyilvánvaló hogy az egyedül álló anyák nagyon nagy százaléka magána köszönheti ezt a helyzetet.
Én személy szerint el lettem üldözve és 4 év után jutottam el arra a pontra hogy többet nem hagyom magam kizsákmányolni azért mert 1x1x pár szép szót is mond ha épp pl kell valamire pénz.
Azt tudom hogy van olyan amit meg tud bánni az ember mint pl az egyik kapcsolatom amiről azt hittem akkor hogy katasztrófa de megtudtam hogy milyen is az igazi katasztrófa azóta borzasztóan bánom hogy nem küzdöttem érte eléggé , nagy lecke volt így ebben mindent beleadtam amit ott elrontottam csak itt visszacsattant minden (tipikus ősanya szituáció)
megbeszélni nem lehetett semmit , még a gyereket és 7-8 hónap után vihettem el egyedül a ház körül apás sétára egy nagy veszekedés árán. Teherlevétel? jó ég ... könyörögnöm kellet hogy én had keljek fel ha sír a baba este/éjjel persze 1x sem történt meg mert siránkozott mindig de ha oda mertem menni veszekedés lett, vagy azért hogy egyedül maradjunk kettesbe hogy ő menjen el kocsikázni vagy sétálni hogy kikapcsolja az agyát picit. Ilyenekre esély sem volt és mint férfi üvölteni tudtam volna de a gyerek miatt megalázkodtam hogy ne haljon ilyeneket.
Már félek bárkivel bármibe is belekezdeni mert ez a 4 év napi szinten teljesen kicsinált...
Igen. Császár után kérnék oxigént, és nem feküdnék hosszú órákat lekékülve, remegve az őrzőben.
Sajnos utána tudtam meg, hogy van olyan kórház, ahol adnak oxigént császár után.....
"de sajnos teljesen nyilvánvaló hogy az egyedül álló anyák nagyon nagy százaléka magána köszönheti ezt a helyzetet."
Ne haragudj,de ez mi????
Ameddig el nem engeded a teljesen nyílvánvaló nőgyűlöleted,addig elég nehéz továbblépni.
Kérdésedre a válaszom: egy dolgot csinálnék másképp,nem szülnék annak akinek szültem mert folyamatosan megcsal.
Mást semmit!
Semmi gond nincs :) csak annyit írtam hogy az egyedül álló anyák nagy része magának köszönheti a helyzetet és ez még is áll mint tény.
Az pedig hogy egy nő bekattan szülés után az is tény csak valakin lehet segíteni és valaki akarja is hogy segítsenek rajta.
Én nagyon mellé nyúltam, életemben ekkorát nem hibáztam persze logikusan előtte minden szép és jó volt.
Na ez itt a probléma utolsó hogy eddig én is ezt hittem hogy a férfi lelép veri stbstb.
Jópár nővel voltam aki egyedül maradt a gyerekkel és milyen érdekes amikor arra terelődött a téma mindig a férfi volt a hibás de szex én kívül semmit sem akartam volna tölluk mert már akkor amikor látszódott soknál az igazi személyiségük...
Szóval nem :) fel lehet menni nyugodtan az apák az igazságért egyeduletre és tízezer számra fogod hallani mik mennek és hogyan teszi tönkre egy rakás nő a gyerek és a férfi életét csak mert begőzölt...
Na ezek tények. És erre írtam hogy nagyon nagy része a nőknek magának csinálja meg, a másiknál valóban a férfi nem való apának
Kérdező!
Nagyon szuper hogy leléptél, szerencsés vagy. De most igazából mit is vársz?
Nyilván a legtöbb nő megváltozik szülés után, mind pozitív, mind negatív irányba.
Úgy tűnik a te párodnál több volt a negatív, amivel te nem tudtál azonosulni. Nem kell itt gyártani az összeesküvés elméleteket, hogy a legtöbb nő ilyen, meg kimutatta a foga fehérjét stb stb
8/ mert nem létezik olyan hogy a férfi az éldozata ennek az egésznek? Ilyenkor már jön ez?
De ha helikopterel menekitik ki a jogosan megitélt gyereket az apához akit az anyja rabolt el akkor meg a te fajtád habzó szájjal van felháborodva?
Na ez a probléma hogy ebben sajnos a rendszer hibás és mindenki síri csendben van de ha 1x1x az ellenkezője fordul elő akkor persze megy a sírás az LMBTQ ért meg az egyenlőségért nem?
Az én esetemben teljesen mind 1 kinek van igaza de elhiheted hogy van olyan amikor te megprobálod és ezt kapod és egy apának sem annyira egyszerű hogy "ja mind 1 ez nem jött össze majd új családot csinálok és ha az sem akkor meg majd egy 3. at"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!