Ha újrakezdhetnéd, mit csinálnál érettségi után?
Ugyanúgy elmennék arra az OKJ-s pedagógiai asszisztens képzésre, amire mentem. Rengeteg tapasztalatot, barátot és élményt szereztem ott, sokkal kiegyensúlyozottabb emberként távoztam onnan, azután a két év után.
Viszont, hogy azután mit csinálnék, na, az már más kérdés. Valószínűleg nem áltatnám magam azzal, hogy ebben a megyében fogok bármiféle állást is találni a végzettségemmel, hanem rögtön belevágnék a következő szakmám (masszőr) tanulásába.
A valóságban sajnos az első OKJ-m után álláskeresésbe fogtam, és amíg reménykedtem, hogy találok egy normális munkalehetőséget a szakmámban, addig jobb híján elmentem közmunkázni. Ezzel elment nagyjából egy évem.
Annyi haszna volt annak, hogy legalább megtanultam jobban becsülni a kétkezi munkát és hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak ott is jó pillanataim. De ennek ellenére kicsit elvesztegetett időnek érzem, szóval ha újrakezdhetném, akkor kihagynám ezt az egy évet az életemből, és rögtön beállnék újra diáknak egy masszázsképzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!