Ha valaki annyira igénytelen, hogy WC után nem most kezet, az mit árul el az illetőről?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az ilyen tulajdonság árulkodó jel arra pl ,hogy rossz ember, vagy valami? meg lehet ez alapján ítélni, hogy milyen ember az ilyen?
Gondolom egy kiegyensúlyozott, sikeres, szorgalmas embernek eszébe se jutna ,hogy ne mosson kezet, mert ez alap..
Mi a véleményetek, tapasztalatotok erről?
Kulturált válaszokat várok, köszönöm!
2022. ápr. 10. 22:16
11/13 anonim válasza:
10-es akkor fertőtlenítsd alkohollal!
12/13 anonim válasza:
Van olyan hogy én se mosok kezet. De vannak olyan helyek (pl. Kórház) ahol kivétel nélkül mindig megmosom. De ha nem is mosok kezet, kézfertőtlenítő van nálam.
13/13 anonim válasza:
Én állandóan mosom, még cigizés után is. Nem tudnám kibirni ha vc után nem mosnék kezet. Elég sajnos, ha az a személy nem mos kezet, akkor kakis kézzel eszik vagy mi? Minden kontaktok megszüntetnék vele. Kerűlném, mint a tüzet. Nagyon undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!