Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen ház, igénytelen...

Igénytelen ház, igénytelen szülő, mit tegyek? 19/f

Figyelt kérdés
Itthon lakok apával, anyával és a tesómmal. Anyum is a tesóm igénytelenek. Tiszta rendetlenséget csinálnak, rendetlen a ház, a szőke felesleges kacat, holmi halmozva van és hiába takarítók apával, ők egyáltalán nem vigyáznak a rendre. Nem hajlandók semmit kidobni, és teljesen bele vagyok fáradva ebbe a kaoszba. Tisztán tartom a szobát, meg az egész nagy házat de tényleg nem bírom már lelkileg ezt hogy ilyen körülmények közt éljek.
2022. ápr. 5. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos többet nem tudsz tenni, csak maximum rájuk hagyod.

Ne takarítsatok utánuk egy ideig (1hét például) csak a saját szobádat takarítsd. Vagy leesik valamelyiküknek és egy kicsit takarítanak, vagy sajnos nem és te leszel a soros megint:( Sajnos nem lehet az ilyen embereket ezen kívül takarításra ösztönözni, testvérem ugyanilyen...

Nem sokára gondolom elköltözöl és egy idő után hátha leesik nekik, hogy már nem vagy ott

2022. ápr. 5. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

A kérdésed alatti magyarázószöveg tökéletes példája annak, hogy az automatikus szövegjavítás olykor milyen komikus helyzeteket szül... :) A rendetlenség ellenére ők "apával" takarítók (milyen ironikus :D) a sok felesleges kacat meg szőke... Élmény volt olvasni, nagyon jól szórakoztam.

Választ adva a kérdésedre, a legjobb az lesz, ha nemsokára különköltözöl majd.

2022. ápr. 5. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Hoppá, igen szövegjavító beleírta a hülyeséget 😂
2022. ápr. 5. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Koltozz el
2022. ápr. 5. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg kényszeres gyűjtögetők a szüleim...gondolhatod, úgy néz ki a házunk mintha valami putris cigány lakna itt😐

Én már feladtam, megpróbáltam rendetrakni töbször is, most ott tartunk, hogy ha egész életemet arra áldoznám, hogy takarítsak, akkor sem lenne rend, mert rendetrakok valahol, utánna oda kezdik el pakolni azt a sok szart.

Próbáltam felhívni a figyelmüket a problémára, elküldtek a faszba kb. Szóval egy megoldás van, amint tudok, elköltözök.🤷‍♂️

2022. ápr. 6. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez volt regen gyerekkoromban ugy nezett ki az udvarunk mint egy szeméttelep
2022. ápr. 6. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Apám minden lomot képes felhozni és tárolni. Szerencsére rendet lehet tartani, az ő szobája leszarom milyen, a lényeg hogy azért a lakásban rend legyen.
2022. ápr. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!