Igénytelen ház, igénytelen szülő, mit tegyek? 19/f
Sajnos többet nem tudsz tenni, csak maximum rájuk hagyod.
Ne takarítsatok utánuk egy ideig (1hét például) csak a saját szobádat takarítsd. Vagy leesik valamelyiküknek és egy kicsit takarítanak, vagy sajnos nem és te leszel a soros megint:( Sajnos nem lehet az ilyen embereket ezen kívül takarításra ösztönözni, testvérem ugyanilyen...
Nem sokára gondolom elköltözöl és egy idő után hátha leesik nekik, hogy már nem vagy ott
A kérdésed alatti magyarázószöveg tökéletes példája annak, hogy az automatikus szövegjavítás olykor milyen komikus helyzeteket szül... :) A rendetlenség ellenére ők "apával" takarítók (milyen ironikus :D) a sok felesleges kacat meg szőke... Élmény volt olvasni, nagyon jól szórakoztam.
Választ adva a kérdésedre, a legjobb az lesz, ha nemsokára különköltözöl majd.
Nekem meg kényszeres gyűjtögetők a szüleim...gondolhatod, úgy néz ki a házunk mintha valami putris cigány lakna itt😐
Én már feladtam, megpróbáltam rendetrakni töbször is, most ott tartunk, hogy ha egész életemet arra áldoznám, hogy takarítsak, akkor sem lenne rend, mert rendetrakok valahol, utánna oda kezdik el pakolni azt a sok szart.
Próbáltam felhívni a figyelmüket a problémára, elküldtek a faszba kb. Szóval egy megoldás van, amint tudok, elköltözök.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!