Van olyan szülő, aki nem leli örömét a gyermek szép öltöztetésében?
Hello mi egy ilyen család vagyunk. Engem környezetvédelmi szempontok is érdekelnek, másrészt azért is élünk jól mert az ilyen társadalmi versenyekbol (márkás ruha, márkás ez-az) kimaradunk.
Majd ha fontos lesz iskolaskorukban, vagy tiniként akkor persze megkapják majd.
Mi közöd hozzá?!
Te veszed a ruhájukat? Neked van valami hátrányod emiatt? Nincs. Akkor minek beleokoskodni, a szart keverni, már bocs?!
A saját gyerekeiddel/dolgoddal foglalkoznál ennyire.
Komolyan gyűlölöm az ilyen embereket
kornyezetvedelem? 😂😂😂🙈🙈 Isten barma....
Majd.pont a te gyereked ruhajan mulik a bolygonk sorsa.
Nem baj, nyomoritsd csak meg lelkileg. Elmondom egy gyereknek mar oviskorbol is megmaradnak emlekei, tisztan el bennem, hogy anyam milyen otvar ruhakat adott ram es hogy szegyelltrm magam oviban, es fajt, hogy sosem kaptam szoknyat.
De ott cseszed el a gyereked ahol akarod. Te bajod.
Kornyezetvedelem...😂😂😂😂
"Engem környezetvédelmi szempontok is érdekelnek"
Hát ezt mondjuk nem igazán értem. Mi egy elég zero waste család vagyunk, a gyerekeknek is használt ruhát veszünk, dehát abból is lehet szépet és minőségit. Itthon a kertben játszani simán rájuk adom a lestrapáltabb cuccokat, de ha elmegyünk valahova, azért normális, szép HASZNÁLT ruhát adok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!