Tényleg van olyan szülő, aki a kisfiát lánynak öltözteti?
Szia!
19 éves fiú vagyok.
Engem is totál lányosan nevelt, lánynak öltöztetett kiskoromban anyu.
Szoknyát viseltem, lányos színű ruhákban jártam, ki volt festve a körmöm, oviba is hajcsattal mentem, majoretteztem...
Az "ellányosodásom" hatására már ovis korom óta megtapasztaltam a kortársaim kiközösítését. Most az utóbbi néhány évben viszont ez megváltozni látszik. Már nem vagyok kiközösített, és kezdek visszatalálni a kortársaimhoz, kezdek újra bízni a korombeliekben. Merthogy, persze, teljesen eltávolodtam tőlük, a felnőttekhez "menekültem", felnőtt társaságokba jártam, ahol ugye elfogadóbbak voltak velem. Ez a visszatalálás, bizalom kiépülés, félelem megszűnés annak köszönhető, hogy évek óta rendszeresen járok lelki segítőkhöz.
Hogy miért csinál(hat)ta anyu? Előttem volt már két fia, + egy lánnyal abortusza. Ezek után aztán végképp lányt akart.
(Érdekes módon a terhesség legutolsó heteiben derült ki, hogy fiú leszek, addig ugyanis rejtegettem magam. :) A hír hatására aztán vélhetően nagyon stresszes lehetett, mert probléma volt a szülésnél. Annyira ficánkoltam, hogy a nyakamra tekeredett a köldökzsinór és császármetszést kellett végezni. )
+ Kihagytam: meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!