Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez így igénytelenség?

Ez így igénytelenség?

Figyelt kérdés
A napokban itt aludt kolléganőm, akinek este adtam törcsit pl de nem fürdött nem zuhizott. Jó mondom ok. Reggel mondja, hogy váltózoknit sem hozott, mondtam adok akkor. Erre ő felvette a tegnapiját, aztán rá a csizmát és go dolgozni. Szerintetek is igénytelenség másnap is ugyanabban a dolgokban ücsörögni? Abban zokni harisnya, cipő kombóban?
2022. márc. 18. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem koszos meg büdös akkor miért ne.
2022. márc. 18. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Igénytelenség, de a zokni pl pont egy olyan dolog amiből nem vesszük fel másét. Mint a bugyi..

Törölközőt sem szoktam olyat használni ami nem az enyém, pl hotelokba is inkább viszek sajátot.

Viszont adódik a kérdés, hogy ha pont azért nem fogadott el ilyen "intim" dolgokat mint a törölköző vagy a zokni mert van annyira igényes hogy másét nem használná, akkor miért nem gondoskodott sajátról?

El volt tervezve hogy ott alszik vagy így alakult?

2022. márc. 18. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni... Adott helyzetben kétszer fel lehet még venni ugyanazt... Hosszútávú túrákon is simán ... pedig ott van azért izzadás....
2022. márc. 18. 13:32
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es tudta hogy jön át, amúgy nem igényességből nem fogadja el más zokniját. Én pl elfogadtam volna és szem más is.
2022. márc. 18. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű élete van annak, aki iyleneken ráér filózni.

Ezek mindenkinek a saját mércéje szerint vannak és mindenki saját magáról jogosult dönteni, hogyan csinálja a saját portáján. És hogy kit enged be oda. Ha neked ő emiatt nem elég tiszta, legközelebb nem engeded ott aludni, ennyi teendő van ezzel, nem kell senki mással egyeztetned, hogy neki megfelel-e vagy sem, mert csak rólad és a saját territóriumodról van szó.

2022. márc. 18. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nálam igen gyakran kimarad egy-egy nap fürdés nélkül. Itthonról dolgozom, sokszor nem megyek sehova, annyiból áll a napom, hogy felkelek az ágyból és átülök az asztalhoz, majd este vissza az ágyba. Van alvós cuccom, azt átveszem, de általában csak kétnaponta fürdök, épp emiatt. Nem tartom magam igénytelennek, büdös, koszos nem szoktam lenni, sem ápolatlan.
2022. márc. 18. 13:45
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os ez tök igaz, így én sem. De aki egész nap izzad egy irodában zárt cipőben arra ráférne.
2022. márc. 18. 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

És mivel leszel előrébb, kérdező, ha sokan azt írnák, hogy igeeeen, igééényteleeeen....????

Ne hívd meg legközelebb -problem solved.

2022. márc. 18. 14:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Miért szerinted nem igénytelen?
2022. márc. 18. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt büdös akkor nem igénytelen.Én csak nagyon közeli baràttól fogadnék el zoknit,bugyit.Ti még nem vagytok lehet olyan nexusban.
2022. márc. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!