Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez így igénytelenség?

Ez így igénytelenség?

Figyelt kérdés
A napokban itt aludt kolléganőm, akinek este adtam törcsit pl de nem fürdött nem zuhizott. Jó mondom ok. Reggel mondja, hogy váltózoknit sem hozott, mondtam adok akkor. Erre ő felvette a tegnapiját, aztán rá a csizmát és go dolgozni. Szerintetek is igénytelenség másnap is ugyanabban a dolgokban ücsörögni? Abban zokni harisnya, cipő kombóban?
2022. márc. 18. 13:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szóval inkább felvette a tegnapi am nem büdös zokniját, mintsem h az enyémet elfogadja? Ez elég érdekes, a végén kiderül h én vok igénytelen
2022. márc. 18. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi probléma nincs ezzel, te reagálod inkább kicsit túl.
2022. márc. 18. 15:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó de akkor hozhatott volna magával, de ha neki jobb így ücsörögnie egész nap, hát tegye persze.
2022. márc. 18. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ottalvós bulikon mi anno azt csináltuk, hogy érkezés előtt otthon lefürödtünk, hogy ne a másik családját terheljük ezzel és ne kelljen 20 kiló cuccot magunkkal vinni.

Lehet ő is fürdött előtte otthon, a munkahelyén, kondiban, akármi.

De ha két napig hordta ugyanazt, hát bumm. Irodai munkás mindegy, hogy otthon vagy bent ücsörög, semmi megterhelő fizikai megerőltetés, amibe nagyon leizzadna. Ez azért nem olyan gáz, ha egyszer megesik.

2022. márc. 18. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!