Számodra mi számít normális életnek?
A normális élet számomra önmagadnál kezdődik.
Tudod a helyed a világban, mármint, tudod hogy azért te milyen szerepet élsz meg. Ismered önmagad, és annak megfelelően bánsz magaddal és másokkal. Tudod, neked mi a jó, a rossz. Ez alapján már ki tudod alakítani a baráti életed, választasz embereket magad köré, HA igényed van rá, persze. Úgy élsz, ahogy neked jól eisk, de nem bántva másokat. Élni és élnihagyni! Jóban vagy önmagaddal, szereted magadat.
Szerintem ez kéne alap legyen minden értelmes felnőttnél.
Ami nálam ezen felül elengedhetetlen: normális szociális élet, sok pihenés, nagy anyagi biztonság, és a NYUGALOM. Egy normális élet nekem arról szól, hogy drámamentes. A férjemmel nem veszekszem, nincs félreb*szás, meg állandó hüppögés, a barátaim nem évente cserélgetem, nem követnek paparazzik meg nem tudom, nem vagyok híres, de szeretnek a körülöttem levő emberek.
Az egészségem rendben van, de normális életet lehet bizonyos betegségekkel is megélni. Pl most levágnák a bal kezem, és kapnék egy protézist, én attól teljesnek érezném az életem. De süketen és vakon kombóval...már ihhj....
Nem vagyok deviáns, nincs beteges perverzióm, nem bántok a társadalomnak.
Nálam erről szól a normális élet, úgy kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!