Aki a suliban lúzer volt, az valószínű a munkahelyen is lúzer és számkivetett lesz? 🤔
Suliban se voltam egy mintagyerek, na de most?
Megvan mindenem, luxusban élek, de ezért pár dolgot leraktam az asztalra,amit sok ember nem merne megcsinálni.
Olee 48F vállalkozó
8 év Csillag
Iskolában a menő gyerekek közé tartoztam . Sok barát. Sok csaj . Minden hétvégén buli . A lúzereket meg lenéztük .
Most ? A munkahelyen én vagyok a lúzer és a számkivetett . Hétvégente a félre siklott életemet alkohollal és gyógyszerekkel próbálom kompenzálni .
A történetben az a szép , akiket régen lenéztünk , azoknak már saját család és házuk van .
Suliban lúzer voltam, utána a munkahelyen népszerű lettem és minden másban is sikeres. Kitartóan edzettem, egészségesen ettem, jól néztem ki, lett önbizalmam, pénzem, barátaim, érdekeltem a lányokat. Szóval tényleg olyan áloméletem volt, amit már én se hiszek el magamnak, hogy velem történt meg.
Most én is lecsúszott alkesz vagyok. Dagadt is. Meg magányos. A tinikori lúzerségemet csak az iskolában volt nehéz elviselni, otthon jól voltam. Most mindig mindenhol rámnehezedik a tudat, hogy elszúrtam az életemet.
Kérdés, hogy innen tudok e még fordítani. Esélyem van, de minden lehúz. Az is, hogy sokkal több élettpasztalattal sokkal kevesebbre jutok mint a tudatlan, de életteli srác, aki voltam egy rövid ideig. Meg az is elkeserít, hogy a közben szerzet lelki sebek és testi betegség miatt már soha nem válhatok azzá, aki lehettem volna, ha akkor a jó úton megyek tovább. Ezek taszítanak függőségekbe. Minden nap egy küzdelem a konstruktív és a destruktív részem között. Utóbbi áll nyerésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!