Hogyan tudnék egy normális életet kialakítani, ha egy számkivetett, jelentéktelen, semmit nem érő ember vagyok?
Az álláskeresés sajnos ilyen... Érdemes lett volna még gyakornokként vagy diákként elkezdened, nekem is az könnyítette meg a dolgom, hogy előbb volt tapasztalatom, mint diplomám.
Ne add fel a keresgélést, menj el hvg állásbörzére, az előző munkahelyem ott szedtem össze. 2 hét múlva lesz, még tudsz regisztrálni.
Ha van munkahelyed, onnantól könnyebb lesz az élet. Valószínűleg a kollégák közül lesznek páran a barátaid is, a fizetés nyilván adott, onnantól meg már csak felfelé vezet az út.
Nem lenne rossz valami sport sem, sokat fejleszt az önbizalmadon, a kiállásodon is, nem csak a külsődön.
"menj el hvg állásbörzére"
Úgy tudom az a fővárosban szokott lenni. Vidékiként arra nincs pénzem, hogy itt a belvárosba bemenjek.
Szerintem amin elsőnek változtatnod kellenne az a gondolkodásod! Ezzel a gondolkodás móddal nem ki törni fogsz, hanem depresszióba esni. Hidd el hogy értékes vagy, nem vagy jelentéktelen, hogy lennél már? Hisz itt vagy :)
A fizukumodon is tudsz változtatni ha ez ekkorra probléma.
Csak ne engedd hogy az elméd börtönébe ragadj! Fogsz kapni munkát, csak ne azzal töródj hogy sajnáld magad még jobban hanem jelentkezz minnél többre , én is hasonló cipőben jártam és jelemtkeztem egy gyorséttermi munkára ugyan megalázónak éreztem de pénzre volt szükségem.
Nekünk mindig kellenek alacsony önértékelésű emberek:)
Viccet félretéve: mi a végzettséged és hol laksz?
Debrecenben valóban kevés lehetőség van, ahogy láttam informatikai állásokból is kevés van. Gyári munka szállással máshol esetleg? A szüleid nem tudnának kölcsönbe adni annyi pénzt, amivel fel tudnál ide jönni Pestre, vagy a nyugati régióba?
Munkanélküli segély? Vagy munkaerő kölcsönző? Ha feladod csak ráb*szol, nem vagy jelentéktelen személyiség. De próbálkoznod kell, nem szabad feladnod!
25/L
Pff, ha azzal nem tudsz elhelyezkedni, ahhoz csak gratulálni tudok. Párom is gazdinfóm végzett, 2 év tapasztalattal 450 nettót keres business analystként...
Ott van nálatok pl a Loxon egyik irodája Debrecenben, halomszám keresnek embereket gazdinfós végzettséggel. Még utazhatnál is a munkádnak köszönhetően.
Kapd össze magad, olyan nincs, hogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!