Egy számkivetett nyomorulttá tettem magam?
Tegnap este volt egy buli, de nem éreztem jól magam. Tudni kell, hogy a helyi nagymenők voltak ott. Én próbáltam barátkozni, de rám se hederítettek. Leittam magam, és mikor próbáltam beszélgetni, észre sem vettek.
Erre kicsit felemeltem a hangomat, és megmondtam a véleményem. Erre öten lefogtak, és kidobtak a buliból.
Ma is facebookon látom hogy tárgyalnak kifele, és hiába kommentelek és próbálok bocsánatot kérni, nem válaszolnak. És szinte mindenki tudja a környéken.
Megölöm magam, sőt ez az egyetlen megoldás, hogy kinyírom magam.
Megmondták, hogy ha legközelebb valami általuk szervezet rendezvényre is betolom a pofámat, akkor kihívják rám a rendőrséget.
Ennyi, mit csináljak most?
Csak ezerszer nagyobb egyéniségek és nagyobb arcok mint én. Nekik szavuk van, rohadt sok haverjuk. És most már utálnak.
Innentől vége a nagy bulizásoknak. Azt fogom csinálni, amit szombat esténként mindig.
Sorozatozom. Egy nyomorult mocsok vagyok.
Egy másik általad feltett kérdésből kiindulva 26 éves vagy.
Ha tényleg ilyen problémáid vannak... szerintem tedd meg, én támogatlak, adok kötelet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!