Meghalnál a hazádért, vagy inkább itthagynád a francba?
Valószínűleg azért, mert nemzetáruló hazátlan libernyákok. (Mármint én is azt írtam hogy lelépnék és én is le lettem pontozva, szóval nem én szólok be most másoknak, csak ez a tippem. :D )
Egy demokratikus, tisztességes hazáért, ami minden egyes állampolgárát tiszteli...? Talán igen.
Ezért az okádékért ami itt zajlik? Kizárt...
Én pl. megyek pár éven belül. :)
Hogy senkinek nem fognak hiányozni az elvándorolt magyarok, azt majd akkor mondd amikor nem lesz nyugdíjad. :)
Európa szerte probléma, hogy túl kevés a fiatal... Még a fejlett országokban is, de nem szólj senkinek...
Azon kéne inkább elgondolkodni, ha valaki itthon egy balf@sz, nem tud érvényesülni, ne a kormányt hibáztassa!
Aki itthon egy életképtelen lúzer, az külföldön is az lesz!😊
Dehát, most láthattuk, hogy az ellenzék is ugyanolyan lúzer, mint a szavazói! Semmirekellő, suttyó banda, akik másokat hibáztatnak a saját sikertelenségükért ahelyett, hogy magukba néznének és magukban keresnék a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!