Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs karácsonyi feelingetek?

Nincs karácsonyi feelingetek?

Figyelt kérdés
Hideg is van ,a hó is esik.

2022. ápr. 4. 09:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
mert karácsonykor aztán nem sütött a nap?
2022. ápr. 4. 10:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, karácsonykor nem rügyeznek a fák, nem borul virágba a természet, nincs 5-10 fok meleg normális télen, ha kiállsz a napra..stb.

Egyébként én is északi megyében lakom, nálunk reggel -1 fok volt, de a természet már rég virágba borult.

Tessék, ez csak neked kérdező:

https://www.youtube.com/watch?v=JN7H4jshHxs

https://www.youtube.com/watch?v=llHFgYQ2zOw

2022. ápr. 4. 10:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Itt még ne borult virágba semmi. ÉS télen is voltak már rügyező fák.
2022. ápr. 4. 11:01
 14/19 A kérdező kommentje:
itt esett is a hó még reggel.
2022. ápr. 4. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor van "karácsonyi feelingem", amikor nagysüvegü csokitélapót találok, amikor leszedem a felállófülü húsvéti csokinyusziról a csokipapírt.
2022. ápr. 4. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Nincs

Itt kb fél órán át havazott reggel, utána felhős, szeles idő volt, 11 óra óta pedig nyáriasan süt a nap

2022. ápr. 4. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a hétvégét Lengyelországban töltöttem térdig érő hóban és három napig folyamatosan hulló hóval, úgyhogy nekem kifejezetten karácsonyi hangulatom van. Most, hogy hazajöttem, már kezd elmúlni, itthon madarak és tavaszi virágok vannak.
2022. ápr. 4. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Hú, nekem ma minden volt a lelkemben csak nem békesség meg szeretet. :D

Az egyik vasútállomás jegypénztárosa össze-vissza beszélt, ezért egy másik vasúthoz mentem el, ahol normálisan fel tudtak világosítani. Ha ez a csaj ezt az egy mondatot elmondta volna, akkor megspórol nekem 30 percet és egy agyf..zt.

Tegnap meg itt voltak a választások, annyi gyűlölet áradt az emberekből, hogy nehéz volt karácsonyi hangulatban lenni. :D

2022. ápr. 4. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Későn de tudom igazolni a kérdezőt aki meg rügyező fákat látott április 4.-én borsodban az valami álomvilágban él vagy vak
2022. ápr. 18. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!