Kit lehet "kockának" nevezni?
De honnan a túróból veszed, hogy mindenkinek ez az összes szabadideje? :D
Ezt nem értem már azóta, hogy nekem is meg akartad magyarázni hogy nekem mennyi időm van. Pl. napi 2-3 órát szoktam olvasni is, majdnem minden nap. Ez már kapásból kizárja azt, hogy "az összes rendelkezésre álló időm" játékra menjen. Fogadd el, hogy van akinek több szabadideje van mint napi 4-5 óra, és kész.
21:
Nem mindenkinek, hanen neki, hiszen ő írta le. Te azt vitattad, hogy ehhez nem kell minden szabadideje, erre reagáltam, de mint kiserült neki ez a hétvégén pár órát leszámítva tényleg minden szabadideje.
Nekem is megpróbáltad megmagyarázni, hogy mivel töltöm minden szabadidőm. Azóta se értem, hogy miért tudod jobban mint én magam. :D
23:
Nem, te írtad, hogy abból, amit a kérdező ír, nem következik, hogy minden szabafidejét azzal tölti, majd elkezdtél magadról beszélni. Utólag derütl ki, hogy te messze nem töltesz annyi időt játékkal, mint a kérdező, ezt nem tudhattam, hiszen először te is magadra vetted a hétköznap 5, hétvégén napi 10 órát.
Nem. Te ezt írtad: "aki munkanapokon 5 órát, szabadnapokon 10 órát játszik, az kizárt, hogy ne hanyagoljon el minden mást"
Ez pedig egyszerűen nem igaz.
25:
Kérdezőnél le lett vezetve, hogy gyakorlatilag minden szabadidejét játékkal tölti, nincs más kikapcsolódása, nem jár társaságba, nem sportol, stb., stb.
Nyilván akinek nincsen 8 órás munkája, vagy nem minden nap, nem nanyit játszik, arra nem igaz.
Amikor az idézett mondatot írtad, akkor még nem volt levezetve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!