Kit lehet "kockának" nevezni?
9:
De hát a munkán és a háztartáson kívül ébren töltött idődet a hétvégi 2 * 6 óra kivételével gyakorlatilag játékkal töltöd, és akkor hangsúlyozod, hogy se nem függőség, se nem kockaság, meg hogy manapság kai keveset is játszik, azt kockának nevezik. Hát nem azért, de én tizenéves koromban, mikor tényleg függője voltam se tudtam ennyit játszani, pedig 0-t tanultam végig otthon, házi feladatokat is szünetekben írtma meg.
"a munkán és a háztartáson kívül ébren töltött idődet a hétvégi 2 * 6 óra kivételével gyakorlatilag játékkal töltöd"
Nem. :)
Mint írtam, "ennyiket én is simán szoktam játszani ha épp úgy van időm". Igen, van olyan (pl. ha sz.r idő van, mint mostanában) hogy egy hétig minden nap 5-10 órát játszok, és nem hanyagolok el akkor se minden mást. Most hétvégén pl. virágültetés, sütés-főzés és takarítás a terv, meg jönnek majd át haverok, EMELLETT simán bele fog férni pár óra játék.
Oké, nem fogok horgolni meg távolugrani, de ezeket nem a játék miatt fogom "elhanyagolni", hanem mert amúgy se akarnám csinálni.
Ez lett volna a mondandóm lényege. Akinek nincs napi pár óra szabadideje amit a hobbijára tud fordítani (legyen az bármi), annak szomorú élete lehet.
12:
A kérdező írt hétköznap napi 5 órát, szabadnapokon napi 19-et, és nála ritka a kivétel, mint kiderült. Ha te nem állandóan csinálod, akkor eleve nem igaz rád, amit a kérdező írt.
10-et írt szabadnapon.
Én is gyakran csinálom.
Nekem kicsit fura, úgy állítod be mintha kétféle ember létezne: aki MINDENT elhanyagol hogy játszhasson ill. aki csak néha-néha játszik.
Annyi, hogy nekem a nagy átlag napi 4 óra, nem 5. (Munkanapon)
Továbbra se értem, miért lenne függőség az, ha valaki azt csinálja szabadidejében amit szeret. :D
8 óra munka, 30 perc oda készülés
érkezés minden,30 perc vissza minden stb.
Szoval 9 óra + 8 óra alvás + 5 óra játék, 2 óra marad kaja, mosdás stb.
Szerintem böven elég....
17:
Akkor jól gondotlam: az lapszükségleteiden és a munkán kívül csak játszol. De á, te nem vagy függő...
(Önmagában nem baj, ha valaki valaminek függője, sőt lehet jó is, ha nem káros szenvedély, de ha hazudik magának erről, az már gond.)
Most komolyan, te mindenkinek megmagyarázod hogy bizony függő? :D
19:
Az összes szabadidejében játszik, szerinted mi ha nem? Nem azt mondtam, hogy nem normális, de miért kell hitegetnie magát, hogy ez nem számít soknak, miközben hétköznap az összes rendelkezésre álló szabadidejét ezzel tölti, hétvégén is a nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!