Menjek vagy maradjak?
Sziasztok!
Erre a kérdésre keresném a választ. Megpróbálom összefoglalni röviden. 2018-ban kijöttem külföldre dolgozni egészen pontosan Írországba. 2020 nyarán hazaköltöztem hirtelen felindulásból amit azóta eléggé megbántam. Majd tavaly nyáron ismét visszajöttem pénzkeresés okán. Ugyan erre a munkahelyre jöttem vissza ahol előtte is voltam, de a munkahelyváltás nem opció hiszen sehol sem jobb a helyzet. Most pedig nagyon gondolkodóba estem, hogy ezen a nyáron hazatérek viszont nem úgy alakultak a dolgaim leginkább pénzügyileg ahogy azt elterveztem. Arra gondoltam, hogy kint maradnék még egy évet, hogy minél több pénzem legyen hiszen számomra nagyon fontos az anyagi biztonság. Csak ugye most nyáron már 26 éves leszek és szeretnék végre otthon élni. Azt érzem sokszor, hogy az élet csak elhalad mellettem. Egyébként viszonylag gyakori a konfliktus a munkahelyen és nem is szeretek nagyon itt viszont pénzkeresés szempontjából mindenképp jó. Szóval ti az én helyemben mennétek vagy maradnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!