Melyik az az 5 kategória, ahol a legalacsonyabb a válaszolók IQ-ja?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 16:58
11/21 anonim válasza:
1:Ezoteria
2:Politika
3:Gyerekvállalás nevelés
4:Szexualitás
5:Tini párkapcsolatok
12/21 anonim válasza:
Családi kapcsolatok
Felnőtt párkapcsolatok
Gyerekvállalás, nevelés
Emberek
Közlekedés
13/21 anonim válasza:
Nos szerintem a top 5:
Politika, Szexualitás, Családi kapcsolatok, Emberek, Ezotéria.
14/21 anonim válasza:
Ezotéria. Azon belül is a trollok és szkeptikusok.
Gyermeknevelés...no comment...
15/21 anonim válasza:
13-as vagyok. Nálam a leírtak a top 5, de van 2 topik, ami magasan a legalávalóbb és legprimitívebb. A Szex kategóriában van a legtöbb beteg perverz ember, a Politikában pedig magasan a legtöbb troll. Bár az Emberek is dobogós.
16/21 anonim válasza:
vagyis minden kategória, kinek mi.
17/21 anonim válasza:
Off
Az ezotéria biztos nem. Rengeteg nagyon okos ember jár meg ott. Talán az egyik top legmagasabb iq az ezotériában van.
3#as nagyon rosszul gondolkodik.
18/21 anonim válasza:
Az "Ezotéria" kategóriában valóban vannak hihetetlen intelligenciával rendelkező emberek, de az a baj, hogy az a három kivételesen intelligens ember négyszáznegyvenkét rettentően hülyére jut...
19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a felnőtt párkapcsolatokban a legalacsonyabb az IQ, a tinik még kinőhetik a hülyeségeiket.
2022. márc. 31. 18:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!