Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a rosszabb? Ha teszel...

Melyik a rosszabb? Ha teszel valamit, amit később megbánsz, vagy ha nem teszel meg valamit és azt bánod meg később?

Figyelt kérdés

2022. márc. 30. 01:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És nem nem volt gyàva csak màs tervei voltak velem..

Naiv voktam ha azt gondoltam kisgyerekessel akar kezdeni terhet venni magàra amikor ott vannak az egyedülàllok igaz idősebbek ..

És nincs mentàlis betegségem nem vagyok skizo nem drogozok nem piàlok teljesen ép vagyok..(max mikor idegileg kicsinàltam magam a múltban de neki az se szàmitott volna ha belebetegszek rokkanok a jàtékba).

De azért jókat levelezett velem..de nem az hiànyzik hanem amilyen akkor volt..aki kinyitja az ajtot és ugy néz mint màs nem..hittem hogy a szem a lélek tükre de becsapott .. téves jeleket hagyott..hitegetett ..

2022. márc. 30. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi lett volna ha belépek abba az mlm rendszerbe (voltam ilyenbe az nem bejelentett mhely nem lett volna elég a zsaroló ellen!)

Mi lett volna ha belemegyek a sz.x kapcsolatba amig papirom van-ilyen nem merül fel sose tudtam volna megtenni!!

Mertem lépni pedig féltem és jó volt hinni benne hogy ottvagy mellettem anonim karakterek mögé bujva..de meddig éljek àlomvilàgba?!elkezdtem leirni dolgokat minden szàl hozzàd vezetett ennyi véletlen nincs..de miért velem jàtszottàl?!ha meg léptem miért nem kellettem?!

Hagytàl elmerülni..

2022. márc. 30. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:

És nem nem az zavart hogy nem volt a legjobb az első hanem az hogy a szemedbe màr nem azt làttam amit régen..na de egy kicsit mintha könnyes lett volna mikor ràdzuditoztam a bűneim..de nem kérdeztél vissza soha mert mindent tudsz.. hisz olvasol .. igen az elején haragudtam mert nem mertem még anyàmnak sem irni cheten ..de aztàn nem érdekelt..azt se ha àrtani akarsz azért csinàlod..

Te màr nem akarsz őszinte lenni?megnemtörténté nem tudjuk ezt már tenni.. a rendőr is az utcàn is kameràzik mindenki?! Milyen jàték ez?

2022. márc. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!