Melyik a rosszabb? Önmagadban csalódni, vagy ha egy számodra fontos embernek okozol csalódást?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 09:38
1/6 anonim válasza:
Nagyon sokáig az utóbbira koncentráltam, hogy senkinek ne okozzak csalódást.
Egy idő után rájöttem, hogy ez egyrészt lehetetlen, másrészt sokkal rosszabb magamnak csalódást okozni.
2/6 anonim válasza:
Igen igaza van az elsőnek, tök mindegy a kettő, igazából az a rossz ha bármelyik is úgy hozza hogy magamba is csalódok úgy az a rosszabb.
3/6 anonim válasza:
Nekem önmagamban csalódni sokkal rosszabb. Másnál mindig benne van a lehetőségekben. Na, de hogy saját magamban is? Nekem ez a legdurvább. Szerencsére nem sok ilyen volt, de amikor megtörtént, akkor nagyon mélyen elgondolkodtam.
4/6 anonim válasza:
Számomra az utóbbi. Bár már régóta nem bízom senkiben, nem tekintek senkire úgy, mintha piedesztán állna. :) Asszem túl sokat csalódtam.
Önmagam ballépése nem lep meg :D
6/6 gungasam válasza:
Aki nem ismeri eléggé önmagát az nem tud mefeleni a saját elvárásainak. Mondhatni, saját magával szemben nagyképű. Oszt akkor pofára esik és az fáj.Önmagamtól csak annyit várhatok el amennyit reális, körültekintő és óvatos becsléssel teljesíthetek, Ha ezt túlteljesítem akkor nem pofára esés hanem jogos büszkeség tölthet el.Ugyan így alakítom az ismeretségi köröm velem szembeni elvárásait is. Ne várjon túl sokat és nem csalódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!