Mi az az egy fontos dolog számodra amiért éppen küzdesz,harcolsz? Milyen célt tűztél ki éppen?
Mióta küzdesz érte?
Mikor kezdted?
Mikorra fogod el érni azt a célodat szerinted?
1, A munkahelyemen rossz irányítás, csapat van, ez ellen próbálok küzdeni, de reménytelen eset a dolog;
2, Mindenféleképen váltani szeretnék másik munkahelyre, de nem megy;
3-4, 4 éve, de intenzívebben 1 éve;
5, Szerintem sajna sohasem.
Nekem nincsenek olyan nagy céljaim: munkát találni, angolból elérni a stabil középfokot :D
Meg esetleg egy pasit\barátot találni magamnak.
1. Hogy legyen felújítva a házam, legyen meg a kinézett autóm használtan, és legyen annyi félretett pénzem hogy ne kelljen aggódnom a megélhetésem miatt.
2. 18-19 éves korom óta
3. hát ez így egyben valszeg soha..
30F
Saját otthon.
1. Nem tudom, igazából kiskorom óta vágyok egy saját otthonra és mindig alap volt, hogy le akarok lépni a szüleimtől.
2. Konkrétan erre a célra gyűjteni 4 és fél éve, amikor főállásom lett.
3. Ha minden okés lesz, 2 év és meglesz az önerőm.
#3 Itt vagyok.🙂
Lehetek a pasid és a barátod is egyben.
Ha nem jönne össze a pasi dolog akkor csak a barátod, ha a barát dolog sem jönne össze akkor sincs semmi gond mert legalább megpróbáltuk.
Mit mondasz,benne vagy?
Mióta küzdesz érte?
Mikor kezdted?
Mikorra fogod el érni azt a célodat szerinted?
Mióta élek
Mióta élek
Szerintem...
Vagy időzök vele,hónapok,hónapok,és hónapok...
Vagy elvállalom,hogy Bin Ladennek segítek milliókért,és azonnal,csak el kéne vetemüljek,mert már szr a szrban ücsörgés... Ez azonnal eredményt hozna,csak már halott a pali...
El akarok tűnni az országból,akarok normális kapcsolatot végre egy normális nővel,szeretnék normális barátokat is.
Akiket lehet,magammal is hozni.
Illetve jól akarok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!