Nem történik semmi negatív, nem rontok el semmit, nem szorongok.
Ezen kívül: olyan emberekkel lehetek akik fontosak számomra, olyan dolgokat csinálok amik feltöltenek lelkileg...
Olyan még nem volt, és kb. elérhetetlen cél a tökéletes nap! Mindig mindennél van és lehet jobb.
Van egy tökéletesnek hitt napod... aztán később történik valami olyan ami átírja a tökéletesség fogalmát és visszagondolva már nem is volt tökéletes, mert mondjuk jön egy újabb nap, ami még tökéletesebb.És ez visszafelé is működik, a sz.r napokkal.Mindennél van sz.rabb is :)
mint egy átlagos napom
felkelek azt csinálok amit akarok, nem zavar meg semmi és senki
heti 4-5 napom ilyen szerencsére
Tavaly volt ilyen.
Korán reggel elmentem túrázni, Balaton északi partján, 30+ km, közben napsütés, jó idő, jó társaság., de megvolt a kellő egyedüllét is.
Közben voltak ellenőrzőpontok ahol lehetett borozni, jó hangulat volt.
A végén össze futottam egy ismerőssel akivel jól elszórakozunk mindig, plusz haza útra is akadt társaságom egy fullos nő társaságában akinek fuvar kellett :D
És túrázás közben megbeszéltem haverommal, hogy kint lesznek Kisoroszi szigetcsúcsnál a kempingben, így túra után beugrottam a sátramért, útközben éjjelnappaliba, és este már kint főztünk a Duna parton.
Plusz másnap is kint voltunk, reggel fürödtem a Dunában, chilleztünk a parton, majd haza érve megnéztem pihenésképpen a Forma 1-et is.
Valahogy egy igazán kimaxolt hétvége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!