Miért jó érzés számodra, ha odaírod egy kérdés alá, hogy kamu?
Nem tudom, de engem is idegesít, illetve volt, hogy nekem is ezt irkálták egy kérdésem alá, ahol konkrétan egy olyan dologról írtam, ami megtörtént velem...
A másik "kedvencem", amikor annyit írnak egy kérdéshez, hogy "vótmá". Nem mindenki lóg 0-24-ben ezen az oldalon, szóval elég irritáló, amikor engem is érdekelne mások véleménye az adott szituációról, amit a kérdező felvázolt, erre vélemények helyett csak ilyen kommenteket olvasok, hogy "VÓTMÁ", "te biztos ugyanaz a kérdező vagy, aki kiírt egy ehhez nagyon kicsit hasonló szituációról egy kérdést 3 hónappal ezelőtt!!!4_!!, nem unod még???"
Az esetek 90%-ban azért írják oda, hogy kamu mert kamu.
Én úgy vagyok vele, hogy nem látom értelmét a kamu kérdéseknek, pont ezért jelzem a többiek számára is, hogy tök feleslegesen ölik bele az idejüket és energiájukat, mert a kérdező direkt csak provikációként írja ki a kérdést.
Mondjuk nekem inkább az a fura, aki élvezettel veszi ha hülyére veszik.
Hát de a mások ne vesződjenek vele célra elég a kérdést jelenteni is... :'D
Ha tényleg bajis, akkor törlik úgyis...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Azért jó hogy 4 perccel később pont ide is kiírta valaki miután a linkelt kérdés megjelent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!