Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért ragaszkodnak...

Az emberek miért ragaszkodnak annyira dolgokhoz, ha úgyis meghalunk? A sírba nem viszünk magunkkal semmit.

Figyelt kérdés

Pénz, barátok, család. Ezeket nem visszük magunkkal a koporsóba, akkor meg minek az egész hajcihő? Hamu lesz belőlünk.

Valaki egész életen át halmozza a pénzt, határ a csillagos ég. A fene nagy luxus kell? Minek? Mindenki ugyanoda kerül.

2022. márc. 29. 12:03
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Sőt jobbat mondok, én SEMMILYEN mozira nem vettem jegyet.
2022. márc. 29. 12:47
 22/46 anonim ***** válasza:
51%
Meg jo, hogy valakinek nem csak latszasz csaladja es baratai vannak. Szomoru, ha te igy erzed, de miert zavar az teged ha valaki meg akarja venni almai autojat, ami oromet okoz neki, vagy egy nyaralas, uj cipo... olyan felfogassal, mint te, minek elsz, miben lelsz oromet akkor? Keszulsz a halara es ennyi?
2022. márc. 29. 12:48
 23/46 anonim ***** válasza:
Miért kell itt fullba nyomni a kretént? Menj és inkább építs fel egy valódi mozit! Vagy tarts üzemben egyet! Legalább aki szeret filmezni annak könnyítsd meg az életét... Fassért kell itt nyivákolni hogy szar az életed...
2022. márc. 29. 12:49
 24/46 anonim ***** válasza:
81%

Akkor miért is vagy még itt?

Vess véget a látszatnak, legalább akkor nem kell várni a halált tovább.

2022. márc. 29. 12:52
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnek nem ártana egy doki, vagy valamilyen súlyos vallási szektába keveredtél vagy nagy trauma érhetett….remélem jobban leszel
2022. márc. 29. 12:54
 26/46 anonim ***** válasza:
24%
Azért ti is köcsögök vagytok hogy javasoljátok neki a halált...
2022. márc. 29. 12:54
 27/46 A kérdező kommentje:

Pedig én nem vagyok gonosz ember. Többször adtam vért (plazmát) , állatmenhelyen önkénteskedtem, hajléktalanoknak többször is adtam ételt, meg pénzt..

Miért érdemlek ennyi szenvedést és utálatot akkor? Miért fordul el tőlem minden barátom? A családom is miért kíván engem csomószor a halálba?

2022. márc. 29. 12:56
 28/46 A kérdező kommentje:
Szóval csomószor voltam rendes az emberekkel, mint fentebb leírtam, de egyáltalán nem kapom vissza..
2022. márc. 29. 12:57
 29/46 anonim ***** válasza:
14%
Súlyos személyiségzavarod lehet, sürgőssen keress egy orvost, mielőtt mégjobban eluralkodik rajtad ez a téboly
2022. márc. 29. 12:58
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Értem én kérdező a depressziót, meg az elkeseredést. Krva sok ember így van vele, sokszor élni sincs kedve, főleg ha valami komolyabb nehézség történt az életében, én nem tud mindent vidáman látni. A te szemszögedből igaz, hogy nincs értelme az életnek, és várod a halált. Próbáld azzal, amit írsz is, hogy megszüntetni a toxikus kapcsolatokat magad körül, eljárni pszichológushoz ha elkél, és majd változik a szemléleted is.
2022. márc. 29. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!