Fordult elő, hogy utcára kerültetek, kiraktak a lakásból, vagy hajléktalanszállóba kényszerültetek?
Az embernek minden eshetőséggel számolnia kell. Volt olyan, amikor az utcán éltetek, vagy mondjuk hajléktalanszállón huzamosabb ideig?
Mik voltak a tapasztalatok, hogy tudtál "egyenesbe" jönni. Kerülhet akár ilyen élethelyzetbe is az ember, semmi sem biztos..
20: Igen úgy értem. Akkor ha jól látom a kommentek alapján a munkásszálló 1 fokkal kultúráltabb hely, mint a hajléktalanszálló. Szóval ha kiraknak, inkább megyek a munkásba.
Ott végülis meg van oldva a lakhatásom, élelmezésem relatíve kevés pénzért. Lehet intézek is majd telefont ezügyben, csak rájuk kérdezni az infokkal kapcsolatban.
Egyébként elég számkivetettnek érzem magam. Eddig bárhol voltam, mindenhonnan elzavartak, elüldöztek engem. Sehol sem láttak szívesen.
A szállókon csak legvégső esetben gondolkodom (munkás, vagy hajléktalanszálló) tehát abban az esetben, ha kiraknának innen.
Akkor 19-re lapot húzok, mindent felteszek egy lapra, de ha kiraknak innen, már amúgyse fog érdekelni az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!