Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fordult elő, hogy utcára...

Fordult elő, hogy utcára kerültetek, kiraktak a lakásból, vagy hajléktalanszállóba kényszerültetek?

Figyelt kérdés

Az embernek minden eshetőséggel számolnia kell. Volt olyan, amikor az utcán éltetek, vagy mondjuk hajléktalanszállón huzamosabb ideig?

Mik voltak a tapasztalatok, hogy tudtál "egyenesbe" jönni. Kerülhet akár ilyen élethelyzetbe is az ember, semmi sem biztos..

2022. márc. 27. 23:34
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

20: Igen úgy értem. Akkor ha jól látom a kommentek alapján a munkásszálló 1 fokkal kultúráltabb hely, mint a hajléktalanszálló. Szóval ha kiraknak, inkább megyek a munkásba.

Ott végülis meg van oldva a lakhatásom, élelmezésem relatíve kevés pénzért. Lehet intézek is majd telefont ezügyben, csak rájuk kérdezni az infokkal kapcsolatban.

2022. márc. 28. 00:37
 22/43 A kérdező kommentje:
Jó ötlet a munkásszáló, köszönöm szépen. Néztem is pár helyet, milyen véleményeket írnak róla, gondolom eltérőek, van jobb, rosszabb. Nem tudom, eddig ez miért bem jutott eszembe, de azt hiszem ez esetleg átmenet lehet a hajléktalan-lakhely, meg a drága albérlet között...
2022. márc. 28. 00:46
 23/43 A kérdező kommentje:

Egyébként elég számkivetettnek érzem magam. Eddig bárhol voltam, mindenhonnan elzavartak, elüldöztek engem. Sehol sem láttak szívesen.

A szállókon csak legvégső esetben gondolkodom (munkás, vagy hajléktalanszálló) tehát abban az esetben, ha kiraknának innen.

Akkor 19-re lapot húzok, mindent felteszek egy lapra, de ha kiraknak innen, már amúgyse fog érdekelni az egész.

2022. márc. 28. 02:10
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért raknának ki otthonról? A munkásszállókat leginkább gyári melósok lakják.
2022. márc. 28. 07:29
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, miért akarnak kirakni a szüleid? A munkásszálló pedig tényleg jó ötlet, még olyat is találhatsz, ahol van 1 ágyas szoba, amíg azt rendesen fizeted, senki nem fog elüldözni. A társaság valószínűleg elég tré ezeken a helyeken, de ha egyedül vagy a szobában, csak magadra zárod és kész, nem kell vegyülni.
2022. márc. 28. 07:59
 26/43 A kérdező kommentje:
25: Ott adnak kaját, vagy nekem kell megvenni azt?
2022. márc. 28. 10:16
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnak. De nyilván dolgozol, meg tudod venni.
2022. márc. 28. 10:18
 28/43 A kérdező kommentje:
Valószínű 1 ágyas szobába mennék, ha arra kerülne a sor. Fürdő, wc olvastam van olyan hely, ahol szobánként van. Gondolom van közös konyhahelyiség. A hűtő az közös?
2022. márc. 28. 10:34
 29/43 A kérdező kommentje:
Mondjuk vicc, hogy az ember senki ismerősére sem számíthat, egy normális világban ez nem így működne.
2022. márc. 28. 11:07
 30/43 A kérdező kommentje:
Egyébként a munkásszállónak nagy előnye, hogy talán ott nem kell a kauciót kipengetni.. Ez egy plusz érv a szoba bérléssel szemben.
2022. márc. 28. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!