Fordult elő, hogy utcára kerültetek, kiraktak a lakásból, vagy hajléktalanszállóba kényszerültetek?
Az embernek minden eshetőséggel számolnia kell. Volt olyan, amikor az utcán éltetek, vagy mondjuk hajléktalanszállón huzamosabb ideig?
Mik voltak a tapasztalatok, hogy tudtál "egyenesbe" jönni. Kerülhet akár ilyen élethelyzetbe is az ember, semmi sem biztos..
Csak azért kérdem, mert mindenre fel kell készülni. Ha kiraknának engem (amire elég reális esély van) tudjam mire számíthatok. Ugyanis sajnos albérlethez nincs elég pénzem, egy szobát se tudnék bérelni.
Munkalehetőség nem nagyon van itt ebben a városban. Viszont reális esély van arra, hogy kipaterolnak engem a szülői házból és napról-napra nő ennek az esélye.
Rokonhoz nem tudok menni, aki támogatna, barátaim, ismerőseim nincsenek. Tudom, hogy ebben az esetben hajléktalanszálló az úticél, gondolom be kell jelentkezni oda, meg lehet kell valami papírt intézni.
4: Ebben mi a mártírkodás?? Ezek a tények. Ha kiraknak, amire nagy esély van, akkor hajléktalanszállóra kell mennem, hisz az utcán nem élhetek és ismerősöm sincs, aki befogadna. Ez van.
Ez nem mártírkodás. Már nagyon a levegőben lóg a kirakatásom és akkor tudnom kell, hova menjek. Kell egy B terv, ennyi...
A szállót szinte minden hajléktalan elkerüli, mert állandóan balhé van és lopkodnak egymástól.
Szerintem ha kiraknak, akkor inkább azonnal keress egy olyan melót amihez munkásszállós lakhatás is jár. Én ezt tenném, ha utcára kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!