Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fordult elő, hogy utcára...

Fordult elő, hogy utcára kerültetek, kiraktak a lakásból, vagy hajléktalanszállóba kényszerültetek?

Figyelt kérdés

Az embernek minden eshetőséggel számolnia kell. Volt olyan, amikor az utcán éltetek, vagy mondjuk hajléktalanszállón huzamosabb ideig?

Mik voltak a tapasztalatok, hogy tudtál "egyenesbe" jönni. Kerülhet akár ilyen élethelyzetbe is az ember, semmi sem biztos..

2022. márc. 27. 23:34
1 2 3 4 5
 11/43 Miss Endzsi ***** válasza:
Nincs, mert az emberek alakítják a szálltót.
2022. márc. 28. 00:01
 12/43 anonim ***** válasza:
77%
KÉrdező szerintem ha valóban ilyen helyezbe kényszerülnél, legegyszerűbb ha simán besétálsz egy ilyen szállóba és elmondod a helyzetet, ők gondolom adnak papírt ahol néhány személyi adat kell meg egyebek és szerintem tudnak segíteni. Ennyire nem kell túl gondolni. A hajléktalanok is megoldják valahogy, így neked is menni fog de remélen nem jut erre sor! Mindenre van megoldás, nem az hogy kitaperoljanak otthonról..milyen család az ilyen amúgy is..
2022. márc. 28. 00:04
 13/43 A kérdező kommentje:

Ez nem mártírkodás és nagyon is gyakorlati kérdés. Ugyanis az embernek mindig kell, hogy legyen B, C terve az életben. Nyilván NEM önként és dalolva megyek oda, hogy hú de jó, hanem ha nincs más választásom, csak akkor. HA lesz pénzem szobát bérelni és találok munkát, akkor természetesen nem. De nagyon azt érzem, hogy már forrik a levegőben a kirakatásom.

Ugye ha albit nem tudok fizetni, akkor onnan is kiraknak és majd pereskedhetek. Mert az, hogy ma még van hol laknom, az nem jelenti azt, hogy holnap és holnapután is lesz. És bár nem szívesen hoznám meg a döntést, de előfordulhat olyan helyzet, hogy hajléktalanszállóba kellesz mennem, legyen az akármilyen szar. Gondolom azért vannak igényesebb helyek is.

2022. márc. 28. 00:06
 14/43 A kérdező kommentje:
Azért a full alkesz, vagy drogos hajléktalanokat csak nem engedik be a szállókra... Lehet nem is annyira gáz, hanem ilyen koli-feeling. És csak addig kell ott is kihúznom, amíg anyagilag rendbe nem jövök.
2022. márc. 28. 00:15
 15/43 Miss Endzsi ***** válasza:
Szállást biztosító munkahely, akár más városban.
2022. márc. 28. 00:22
 16/43 A kérdező kommentje:
15: Munkásszállón még nem gondolkoztam, jó ötlet lehet az is, köszi.
2022. márc. 28. 00:27
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
16.de az csak akkor ha van munkahely.
2022. márc. 28. 00:29
 18/43 A kérdező kommentje:
17: Ez lehet buta kérdés, de bármilyen munkahelyem ha van mehetek ilyen helyre, vagy csak bizonyos munkáknál?
2022. márc. 28. 00:30
 19/43 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nem rossz ötlet. Pláne ha egy kissebb munkásszálló, akkor nem lehet vészes annyira. Szükség törvényt bont, ha kell a jég hátán is muszáj lesz megélnem.
2022. márc. 28. 00:31
 20/43 anonim ***** válasza:
18.nem tudom de szerintem nem számít. de gondolom úgy érted hogy pl.akár boltos vagy vagy gyári munkás?
2022. márc. 28. 00:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!