#20 de még mindig nem igaz, amit mondasz. Téged mondjuk lehet, de ne általánosítsál már, pláne ilyen bődületes nagyot.
2022. márc. 27. 14:11
22/32 Odüsszeusz92 válasza:
#19 Azt is írtam, hogy butábbak mint mi (általában), ezért is van alacsony szinten az önkontrolljuk.
2022. márc. 27. 14:33
23/32 anonim válasza:
20# ha téged legépelt egy cigány nő a nyomorod meg a szégyened a tiéd, azzal nem tudod csökkenteni, hogy kiírod a világnak, hogy minden magyar pasit, sőt egyszerre többet is lever. Nem kicsim, nincs így. Nézd meg a biológiakönyvedben mi a titka, a férfiak-nők lábközön kívüli testfelépítésénél keresd.
Ha pedig kötöd az ebet a karóhoz, akkor talán a boka fölött érő cicanadrág begyűrűzése a férfidivatban meghozta a viselők tömegeine az ehhez illő zsúrpubi bátorságát.
2022. márc. 27. 21:01
24/32 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a cigányok sokkal kisebbek és gyengébb testfelépítésűek a magyaroknál.
A cigánylányok meg még inkább . 150 cm-jükkel .
Kérdés elég provokatív.
Agresszível kontroll nélküliek.
De ellenem egy cigánynak annyi esélye van, mint egy embernek egy gorilla ellen kb
2022. márc. 29. 03:05
25/32 anonim válasza:
24# Ha szellemi párbajra kerülne a sor akkor az összehasonlítás egyik oldalát, de csak az egyiket(!) cseréld föl.
Ha megfejtetted a logikai csavart jelentkezhetsz nálam egy csokis kekszért!
2022. márc. 29. 03:10
26/32 anonim válasza:
Egyébként a cigány nők kifejezetten riktán vannak jó kondiban. Vagy alacsony vékony, ráfújok és elesik, vagy elhízott. Legalábbis én még nen találkoztam sportoló c leánnyal, ellenben a férfiak náluk sokszor edzenek. Valamiért a kultúrájukban a nőknél nem is elvárt verekedés, a testíptés. A magyar nők elmondható hogy kollektíven többet sportolnak, jobban adnak a mozgásra mint a roma nők. Izmos kidolgozott roma lányt én még nem is láttam pl. Persze ugyanolyan agresszívek mint a férfiak, nálunk a suliba a balhé mindig megy , de ahhoz képest tettlegességig ritkán fajul. A magyar nők összeverekszenek mint ők.
2022. márc. 29. 13:21
27/32 anonim válasza:
*a magyar nők hamarabb összeverekednek mint a roma nők. De ez is ritka azért. Csak viszonyításképp írom. Szájalni tudnak, verekedni nem igen.
2022. márc. 29. 13:22
28/32 anonim válasza:
Én már csak azt az egyet nem értem, hogy ez a primitív kérdés még mit keres a figyelt kérdéseim között.
2022. márc. 29. 14:34
29/32 anonim válasza:
Még a roma férfiak is tiszta 0-ák nem hogy a nők.
Tudom mert építő iparban dolgozom, és nem néhány roma kollégám volt már.
Lusták,gyengék,és ocsmány a munkájuk.
Kedves kérdező, te meg imádkozz hogy ne kelljen az építőiparban dolgoznod.
2022. márc. 31. 15:09
30/32 anonim válasza:
Semmivel sem erősebbek, sőt ahogy előttem írták többnyire inkább kisebb termetűek. Az viszont igaz, hogy elég kellemetlen ellenfelek mert nem sportszerűen küzdenek és mivel kis termetűek ezért inkább karmolnak és harapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!