Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a cigány vagy a...

Szerintetek a cigány vagy a magyar csajok a keményebbek egy bunyóban?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint általában a cigány csajok nyernek, de várom mások tapasztalatait is, akár olyan lányokét is akik már bunyóztak.

2016. dec. 4. 10:26
 1/8 anonim válasza:
59%
Szerintem a magyarok nem süllyednek le erre a szintre , ez csak a cigányokra jellemző, így válaszom , a cigányok keményebbek.
2016. dec. 4. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Iskolázott, művelt ember nem süllyed le erre a "színvonalra", és mivel az általad először említett "nép" körében ez a két tulajdonság elvétve jellemző csupán, így nagy többségében ők fogják nyerni, hiszen csak ők csinálják.
2016. dec. 4. 11:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
2016. dec. 4. 16:44
 4/8 anonim válasza:
100%
szerintem emberfüggő, nem származásfüggő roma osztálytársamat is megtépte egy magyar lány, de én is láttam már a fordítottját is
2016. dec. 5. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nézzük más oldalról a kérdést. Ha vitába keveredsz egy magyar lánnyal, általában az érvek döntenek. A cigányoknál annak van igaza, aki hangosabban adja elő a mondókáját, vagy aki erősebb. Náluk tehát megszokott dolog az érdekérvényesítésnek ez a módja. Jobban ismerik is a fájdalmat, hiszen volt részük már verésben, vagy verekedésben. Az ember az ismeretlentől fél a legjobban. Ők ismerik a fájdalmat, tehát nem félnek tőle. Eddigi bunyóikból azt is megtanulhatták, melyek azok a neuralgikus pontok, amiket támadva nagyobb eséllyel kerülnek ki győztesen.
2016. dec. 5. 13:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó megközelítésében lehet valami, hogy tapasztaltabbak és többet verekednek kiskorukban a cigány csajok.
2016. dec. 5. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Hülye kérdés, teljesen egyénfüggő. Egy jól edzett, sportos magyar lány viszont úgy pitsán rúg egy hajtépőbajnok cigarillót, hogy elszáll a holdig.
2018. nov. 7. 11:36
 8/8 anonim válasza:
52%
Nem mai kérdés, azért válaszolok. Egy cigány csaj minden ok nélkül ragadt hátulról a hajamba még anno a suliba, gondolom rájött az 5 perc, ezek többségének nem kell ok. Fordulatból úgy vágtam a tükrös szekrénybe hogy nyekkent pedig sem cigó nem vagyok, sem az erőszak híve.
2019. dec. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!