Mitől van az hogy a cigány lányok sokkal erősebbek és keményebbek mint a magyar pasik?
Figyelt kérdés
Egy cigány lány bármikor összever egy magyar pasit ha akar. Ha kell akkor egyszerre többet is.2022. márc. 25. 16:43
1/32 anonim válasza:
Én már voltam ilyen 20 éves borsodi lánynál, domina volt.
Úgy megalázott hogy csak néztem, mintha a vérében lenne.
Ide nem írom le miket csinált, mert az a szexualitás kategóriába tartozik, de megirigyelné pár profi csak is, az tuti.
2/32 anonim válasza:
Attól, hogy ez egyszerűen nem igaz.
3/32 anonim válasza:
Na, megint a verekedős fétises... :)))
4/32 anonim válasza:
Nincs ilyen ok, ahogyan ilyen jelenség sincs.
5/32 anonim válasza:
Nem erősebbnek mondanám, hanem tanulatlanabbnak, aki rosszul szocializálódott. Mindent agresszív módon, erővel akarnak elintézni, emelett alpáriak is. Ez az átlag, tisztelet a kivételnek.
6/32 anonim válasza:
Persze, álmodozz még csillagom :D
8/32 anonim válasza:
"Egy cigány lány bármikor összever egy magyar pasit ha akar. Ha kell akkor egyszerre többet is."
Persze,meg pörgő rugással a levegőben keni el a szájukat.Volt két roma barátnőm is,hát nem vertek meg egyszer sem,próbáltak volna...
Na menj szépen sétálni,itt a tavasz.
9/32 anonim válasza:
Szerintem kevered a keményebbek és a keménykednek szót.
10/32 anonim válasza:
9# ja, hát vaker az van, jó hangosan, ordenárén, teljes kontrollvesztés, a fehéreknek ezt látva csak kerekedik a szemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!