Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberről, akit türelemre intenek, várnia kell egy válaszra, de nem hajlandó rá, ehelyett kérdezni, majd lépésről lépésre türelmetlenkedni, sőt, akár veszekedni kezd és a végén indulatosan otthagyja az egészet?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 12:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy munkatársam egy kicsit magasabb pozicióban volt, ezáltal szortírozhatta a munkát és a szüneteinkre is odafigyelt.

Ez úgy nézett ki például, hogy ahogy bementem az ajtón már láttam, hogy felpattan a székből és rohan felém. Meg se várta, hogy leüljek, levegyem a kabátot, már rakta is elém a munkát, hogy majd ezt csináljam meg.

Volt egy szabály, hogy 1. órában nem hagyhatod el az irodát és én nekem egyszer 1. órában lett hasmenésem, ezért kirohantam, szólni se bírtam, mert távol ültem a shift leadtől, már nem tudta volna odamenni, az irodán meg nem akartam átüvölteni. A szóbanforgó munkatárs meg se várta, hogy visszamenjek az irodába, odamenjek hozzá. A folyosón állt és várt rám, hogy megkérdezze, mi volt ez.

Egy munkatársnőmnél engem bíztak meg, hogy egy céges dologra betanítsam. Lépésről lépésre kellett elmagyaráznom és így nézett ki, hogy elmondtam az első lépést, majd belekezdtem a másodikba, mire türelmetlenül mondta legyintgetve, hogy ezt tudja, átugorhatjuk. Átugrottam, belekezdtem a harmadik lépésre, majd megszólalt, hogy most mégsem érti, mert nem tudja, mi a második lépés. Akkor egy kicsit szigorúan, de udvariasan azt mondtam, hogy menjünk sorrendbe és ne szakítson félbe. Ez látszott, hogy fájt neki.

2022. ápr. 21. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!