Akik még mindig hordják a tömegközlekedésen, boltokban, zárt tereken a maszkot, azok fanatikusak?
Csak tudjátok, hogy amióta nem kötelező (két hete), fiatal lányok is hordják, jó férfiak is, a 90 éves mama pedig nem hordja, aki ugye idős.
De hordjátok csak, nekem mindegy, engem nem zavar.
Jó maszkhordást!
Komolyan nem értem, hogy ez miért akkora hihetetlen rejtély egyeseknek. :D
- lehet, hogy 2 perc múlva felvesz valakit akit nem akar összefertőzni
- lehet, hogy 2 perc múlva áll meg egy újabb boltnál, fölösleges levenni-felvenni ha csak 200 métert mész
- lehet, hogy nem a saját autója, nem akarja telelihegni
- lehet, hogy szimplán elfelejtette hogy rajta van
Stb.
#22 Mondok jobbat.
Ma délelőtt, tavasszal ugye, szabad levegőn volt egy nőn maszk, de az Ő dolga🙂.
Pollenek ellen is hasznos lehet a maszk tavasszal a szabad levegőn. Nekem egyelőre még nem ütött be az allergiám, de én is fogom majd hordani odakint, ahogy már a covid előtt is tettem.
Vagy vannak akik a városi szmog miatt hordják.
25#
Külváros, magánházas környezet, már a télen is láttam többször az egyiket reggelente, mindig egyedül és maszkban ült az autöban, nem hinném, hogy a boltból maradt rajta, mert ahonnan jön zsákutca bolt nélkül, és távolabb is láttam már ugyanígy. Azért furcsa látvány, nekem sose jutott eszembe így vezetni, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!