Akik még mindig hordják a tömegközlekedésen, boltokban, zárt tereken a maszkot, azok fanatikusak?
Miért zavar téged ez?
Én már nem hordom a maszkot, de egyàltalán nem érdekel, ha más igen. Felőlem lehet fanatikus is, vagy lehet ezer más oka. Nem bántok semmi miatt senkit. Főleg ilyen miatt nem...
Nekem speciel egy kisebb műtétem lesz 3 hét múlva, és semmiképpen sem szeretném már előtte elkapni.
És jó lenne, ha az idióták nem birkáznának másokat, mert nem tudhatja, ki mit miért tesz.
Nem feltétlenül. Van, aki a járványhelyzet előtt is hordta, pl otthon leukémiás családtag miatt.
Szóval nem feltétlenül a covid, akármilyen másik betegséget nem akarnak elkapni egy saját vagy egy rokon állapota miatt.
Amikor bejött a Covid, de nem volt kötelező maszkhordás, akkor ezeket az embereket támadták, hogy biztos covidosok és nem szégyellik magukat, hogy villamosra szálltak.
Abban is van valami, hogy valaki egyszerűen semmilyen betegséget nem kapna el, pedig minden rokona rendben van.
Gondolj bele, egy-két hét van a szabadságig, de bemegy a beteg munkatárs és körbefertőz mindenkit.
Nem biztos, hogy szívesen kezdenéd lázzal a szabit.
Vagy ha nem is szabadság, akkor is, ha elkapsz valamit, gondolkodhatsz, hogy táppénzre kiírnak, ami nem feltétlenül pénztárcabarát, vagy mész betegen dolgozni, úgy, hogy alig tudsz a munkára figyelni.
Dolgoztam már olyan helyen, ahol a fizetésem egy vicc volt, ott a táppénz arra volt jó, hogy éhen halj, de betegen be se engedtek, mert gyorsétteremről van szó.
csak ovatosak es boztos van ra okuk
mi mutetre keszulunk, ezert hordtam, ha sokan voltak
Nekem családtagom meghalt a Covid miatt, nem volt idős, se elhízott és semmilyen alapbetegsége sem volt.
Alapból nem hordom a maszkot, csak akkor ha én kezdek el köhögni. Lehet, hogy semmit sem ér a maszk, ha mégis akkor mások miatt is felveszem ilyenkor.
Egyszerű a történet - még akkor is, ha a rövid elméd miatt ezt nehezedre esik felfogni, elfogadni:
Minden ember úgy próbálja megvédeni - első sorban a - SAJÁT egészségét, ahogyan azt a legjobbnak látja, - de vannak, akik mások egészségét is próbálják védeni, mert nem olyan közömbösek, felelőtlenek, mint a túlnyomó többség.
Vádaskodhatsz, bizonyítgathatod az "igazadat", mutogathatsz bárkire ezért vég nélkül, de a jogát erre nem vitathatod el még akkor sem, ha szét vet az ideg emiatt!
Nem te teremted elő a védekezés eszközeit.
Nem te használod az előteremtett eszközöket.
Nem téged korlátoz bármiben is - a gondolkodáson kívül - az eszköz használata.
Semmi közöd ehhez!
"Körbe rajzolhatod" az illetőt, aztán gyönyörködhetsz otthon a sziluettjében! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!