Változókor (klimax) közben, után mennyire lett más a nejed, férjed, párod, családtagod vagy ismerősöd, kedvesebbé, kiegyensúlyozottabbá vált vagy éppen egyfajta házisárkánnyá?
Főként kívülállók véleménye érdekel, ne az érintetteké.
Hány évesen klimaxolt az illető, vagy mennyi volt, amikor megváltozott a jelleme?
Időközben mástól is hallottam hasonló szituációkról. Hihetetlen, de elég sok pár él így, szexmentesen, barátságból, vagy megszokásból. Jobb így kettesben, mint egyedül maradni. Náluk is az lehet a legfőbb együtt tartó erő, hogy félünk a lehetséges magányos élettől, nem hiszünk már az új, jó kapcsolat lehetőségébe.
Tulajdonképp, a GYIK-en is folyamatosan azt lehet olvasni, a legtöbb embernek nagyon nehezen megy az ismerkedés, sőt, sokaknak össze sem jön semmi. 28 éves fiam (első házasságból) is meg van keseredve, hogy nem talál magának partnert. Több barátja is ezen a véleményen van. Az internetes ismerkedő oldalak kamuk, pénzre mennek. Személyesen pedig nemigen lehet csak úgy leszólítani manapság embereket. (amúgy is, mekkora az esélye, hogy nem foglalt?)
Ott van az is, ötven felett újrakezdeni az életet elképzelhetetlennek tűnik. 29 évesen váltam el első nejemtől, akkor is nehéz volt talpra állni. 5 év kellett, hogy ráleljek második nejemre.
16-os, csak mert még menstruál nem azt jelenti, hogy még kéne lennie nemi vágynak. Olvastam neten, a házipatika oldalon, hogy már a klimax beállta előtt 8 évvel is elkezdődhet a klimax előszobája, hiszen ennyi idős korban kezdenek drasztikusan csökkenni a hormonok. Az én nemi vágyam is 41 éves koromban került a padlóra. Most leszek 43. Nekem is megvan a havim rendszeresen, mégis ez a helyzet. Gondolom még jó pár évig nem üt be nálam a klimax, de nem hiszem, hogy javulni fog már a helyzet vágyak terén. Ettől még lehetne szexelni a kapcsolatban élő nőknek, nem is értem hogy képesek erre, hogy tudják elnézni, hogy szenved a párjuk.
Az ilyen nők nem érdemelnek párt maguk mellett, nem azért, mert nincs nemi vágyuk, erről nem tehetnek, ez a természetes véleményem szerint, hiszen a hormontermelés szabályozza a vágyat, hanem azért nem érdemlik meg, mert ennyire önző, a másikat semmibe vevő emberi lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!