Szavazzatok ! Mit tennél, ha egy olyan másfél-2 órában intenzíven szembesülnél az általad elnyomott félelmeiddel/ érzéseiddel, filmszerűen ? Egyfajta pszichothriller lenne, minden a felszínre kerülne, amit a lelked mélyén elnyomtál.TÖBB LENT!
Ha csak végig kéne mozizni azaz nem lennének további kihatásai az életemre akkor kb popcornnal kibirnám várni mikor telik le.
Én már amugy is szembesültem velük. Be is vonzom folyamat amiktöl félek.
4: " Ha csak végig kéne mozizni azaz nem lennének további kihatásai az életemre akkor kb popcornnal kibirnám várni mikor telik le. "
És mit tennél, ha valóságszerűen élnéd meg azt a tömény másfél-2 órát ? Tehát mintha te is benne lennél ebben a világban. A külvilág valóságát nem éreznéd, hanem úgymond be lennél zárva ebbe az önismereti, tabudöntő, elfojtott félelmeiddel és érzéseiddel teli világban ? Nem roppannál össze ó? Szó szerint a démonaiddal kellene farkasszemet nézned.
De én benne is voltam.
Komolyan nekem az élet produkàlja a legnagyobb felelmeimet nem én. Olyan dolgok történtek velem amiket en elkepzelni sem tudtam volna.
Azaz én màr àteltem.csendben türném ujra. Vàrnàm mikor cseng màr le. Ehhez kéne popcorn
Pelda
Addig semmi bajom nem volt a kutyàkkal míg ki nem akartak nyírni falkàban.
Nos ha ujra at kene elnem legalabb örülhetnék hogy valojaban meguszom majd serülesek nelkül.
Elég sokat szoktam gondolkodni magamról és az életemről, nem hiszem, hogy olyan sok elnyomott érzésem vagy gondolatom lenne. Bevállalnám szerintem simán.
Egyszer túladagoltam a füves sütit, annál biztos nem lenne rosszabb. Félig éber "lázálmaim" voltak órákon át pánikrohamokkal megfűszerezve. Érdekes élmény volt.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!