Szavazzatok ! Mit tennél, ha egy olyan másfél-2 órában intenzíven szembesülnél az általad elnyomott félelmeiddel/ érzéseiddel, filmszerűen ? Egyfajta pszichothriller lenne, minden a felszínre kerülne, amit a lelked mélyén elnyomtál.TÖBB LENT!
"Az ember csak azért képes idegösszeroppanás nélkül élni, mert tud felejteni."
Én nem tudok felejteni. Pont azt nem értem, hogyan képesek az emberek ilyeneket elfelejteni. Hisz a rossz dolgok megváltoztatnak. Lehet, hogy nem emlékszel 2 éves korodból valamire, de 12 éves korodból igen. Mindenre emlékszem, nevekre, telefonszámokra, helyekre, illatokra, fényekre. Elég szar, mikor a semmiből bekúszik az agyamba egy emlék, olyan, mintha mellkason ütnének.
Azt meg hozzáteszem, hogy nem nyomok el semmit. Csak két órán keresztül nézni minden rosszat, ami velem történt? Az nekem egy kedd éjszaka.
Ezt nem menőzésből írom, csak engem mindig meglep, mikor azt mondja valaki, nem emlékszik valamire. Olyankor nem gonoszságból, de az jut eszembe, hogy minek él? Mint az 50 első randiban - ha valaki folyamat törölné az emlékeimet bizonyos időközönként, mi értelme lenne élni? Hisz az életem az emlékeim, az emlékeim pedig én vagyok.
A füvessütiről:
Folyamatosan tudatomnál voltam és nem hallucináltam egyáltalán, viszont amint becsuktam a szemeimet furcsa vízióim voltak, amiket nem tudtam tudatosan befolyásolni. Főként fizikai térrel kapcsolatos dolgokat láttam és éreztem. Nehéz megmagyarázni, de olyan volt mintha álmodtam volna egy másik dimenzióban, ahol nem a testben léteztem. Nagyon szédültem közben és hányingerem volt, időnként random pánikrohamom is volt, legalább 5-6. Végig tudatomnál voltam akkor is, szóval csak mondogattam magamnak, hogy minden rendben van, ez természetes mellékhatás és idővel elmúltak. Láttam szép dolgokat is, amiket szívem szerint lefestettem volna, ha értenék hozzá. Nem igazán voltak furcsa gondolataim, inkább csak láttam és éreztem dolgokat, néha kicsit spirituális élményként éltem meg.
Pár óra után végül hánytam és 2 napig másnaposnak éreztem magam, az ágyból is alig bírtam felkelni másnap délután. Érdekes élmény volt, nem tudom egyértelműen jónak vagy rossznak nevezni. Egyelőre viszont mindenképp elég volt, a fű szagától is hányingerem van már azóta. Ha újra kipróbálom, akkor maximum fele annyit eszek belőle, mint legutóbb.
Nagyon álomszerű volt, szóval sok mindent elfelejtettem már. Amikor az elején elmentem wc-re, akkor olyan volt, mintha a falak egymásbadőlnének és minden mozgott.
https://www.youtube.com/watch?v=qtDN40JFoBU&ab_channel=Actio..
Kicsit úgy, mint itt a város, de minden sokkal lassabb volt minden és közel se volt ennyire hardcore.
Azt követően az ágyban becsukott szemmel furcs színeket láttam random szobákban és olyan volt, mintha én lettem volna a szobában lévő tér, kitöltöttem az egészet. És éreztem ahogy ez a tér folyamatosan változik.
Volt egy vicces része is a dolognak. Az egész trip azzal indult, hogy megállás nélkül arról beszéltem, hogy úgy érzem, mintha egy régi, füstös, fekete-fehér New Yorkban játszodó filmben lennék. Nem sok mindent láttam vagy történt, de egyszerűen megmagyarázhatatlan módon úgy éreztem, hogy ilyen filmben vagyok benne épp. :)
https://www.youtube.com/watch?v=QwKV539JEc4&ab_channel=CWShe..
Ezt követően sokkal absztaktabb lett minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!