Tudnátok ajánlani igazán izgalmas, fordulatos sorozatot Netflixen? Semmiképp ne sci-fi legyen, inkább bűnügyi/thriller/horror/pszichothriller, stb.
13 Reasons Why, Hihetetlen, Te. Ezeket néztem legutóbb, amik tetszettek. Tudnátok mondani hasonlókat?
Köszi előre is!
Pár napja jelent meg az Idegen (The Stranger), kifejezetten jó lett szerintem.
Ne szórakozz a macskákkal: Vadászat az internetes gyilkosra (Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer) című 3 részes dokusorozat.
Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya
Hill-ház szelleme, The Spy (Az izraeli kém), Ozark, A nagy pénzrablás, Peaky Blinders, Narcos, Messiás, talán még a Daredevil-t is idesorolnám, plusz amiket még előttem írtak, Mindhunter, The Bodyguard.
#7 Az ajánlásod miatt én is elkezdtem a When they see us-t, de engem az első rész után csak feldühített (Nem mondom hogy rossz sorozat, mert tiszteletben tarom a véleményed, illetve egy rész után elhamarkodott lehet). Nagyon bizonytalan vagyok hogy folytassam-e. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy a valóságban így történjen egy nyomozás, illetve kihallgatás.
MINIMÁLIS SPOILER!
-Kiskorúak bántalmazása rendőrök által,
-kihallgatás szülő és ügyvéd nélkül,
-miért nem vesznek DNS mintát, ujjlenyomatokat az áldozatról,
-azt akarják bemagyarázni, hogy a nő megkarmolta a kis srácot, akkor miért nem vesznek a körme alól bőrmintát, hogy egyeztessék
Értem én hogy bűnbakokat keresnek, de akkor sem hiszem el, hogy ez így működik/működött a valóságban. Abba már bele sem akarok menni, hogy a rendőrök/nyomozók mind fehér férfiak (illetve egy fehér nő). Valamint van egy olyan rosszindulatú sejtésem, hogy az elkövetők szintén fehérek lesznek.
SPOILER VÉGE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!