Lehet férfias egy olyan férfi, akinek nincs jogosítványa?
Én autót sem akarok soha,felesleges pénzkidobás.
A benzin árát másra is lehet költeni.
A vezetés baromi energiarabló.Ezt az energiát másba is lehet fektetni.
"22 eves kor felett azert minden felnottnek illik egy jogsi,"
és eme bűvös szám mi alapján lett kiszámolva?
Szerintem a jövőben már olyan autók lesznek amiket vezetni sem kell, megy majd magától. Maga a jogosítvány egy elavult dolog lesz.
Itt nyilván nagyon megoszlanak a válaszok... amelyik pasinak nincs autója vagy jogsija, természetes, hogy azt írja, hogy nem is kell, jobb nélküle.
Ez olyan, mint amikor nem találnak maguknak nőt. Egy idő után jön a duma, hogy jaj jobb is ez így, nem is kell nekik csaj, próbálják magukat meggyőzni :)
Na most kedves srácok, nyomjátok meg a kis piros x-et, hogy levezessétek a frusztrációtokat :D
" amelyik pasinak nincs autója vagy jogsija, természetes, hogy azt írja, hogy nem is kell, jobb nélküle. "
Már bocsi , de ez hülyeség :D Nem is értem mik ezek a támadások a női oldal részről. Képzeljétek el tényleg vannak olyan férfiak , akik nem akarnak autót.
Személyes példa . Óvodás korom óta utálom az autókat . Mai napig tart ez az utálat . Sose érdekeltek és nem is kötöttek le . Nincs itt semmilyen " próbálják magukat meggyőzni " ...
Igazából mindegy is ezen vitatkozni . Valószínűleg mi se állnánk le olyan nőkkel , akik alapjáraton így gondolkodnak.
Probléma megoldva .
Nő vagyok, van jogsim, és szerintem fölösleges, jobb (lenne) nélküle.
És? Kit érdekel? A kérdés férfiakról szólt.
Igen, férfiakról. De nem csak férfiak válaszolhatnak szerintem. Az állatos topikban csomó kérdés van kutyákról, ott se kutyák válaszolnak. :D
Én csak azt nem szeretem mikor a gyerekekkel jönnek. Lehet valaki nem is akar sosem gyereket. Annak most minek mondják, hogy és ha lesz gyereked azt, hogyan fogod orvoshoz vinni? A jelenben kéne élni nem nem létező dolgokkal foglalkozni. Majd ha lesz akkor foglalkozik a dologgal.
Meg valaki említette az osztálytalálkozót... hát fontos dolgok is ezek az életben. Most komolyan ez egy példa arra, hogy jó lenne valakinek jogosítvány. Úristen! Osztálytalálkozó....
Ennél már csak az lenne a jobb ha valaki azt írná, "hogy ha rádjön a fosás, akkor hogyan mész majd el a rötyire? "Csak nem gyalog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!