Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet férfias egy olyan...

Lehet férfias egy olyan férfi, akinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés
Tudsz egy ilyen emberre férfiként tekinteni?
2022. márc. 23. 14:34
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
12%
22 eves kor felett azert minden felnottnek illik egy jogsi, auto, de szerintem egy ferfi osszkepbe plane.
2022. márc. 23. 15:05
 12/50 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

Ellenben egy olyan, aki ezen szorong és emiatt vannak kompexusai, soha.

2022. márc. 23. 15:06
 13/50 anonim ***** válasza:
79%

"Figyelj, azt látom hogy te ülsz egész nap otthon"

Ezt miből szűrted le? Abból, hogy naponta vonatozok, abból, hogy repülővel járok nyaralni, vagy abból, hogy naponta járok boltba? :D

"Álommeló nem lehet 7 kor? Azért a sbeészeti osztályvezető is beér 7-re babám."

Igen, és? Számomra nem álommeló a sebészeti osztályvezető pozíció. Azt hittem ez common sense, hogy mindenki számára más az álommeló. Nem értem, nekem miért kellene a te álommunkád után epekednem. :D

"Ez is egy tanulmány lehet, tessék."

Mármint mi? 8 db komment névtelen profiloktól? Nagyon reprezentatív. :D

Honnan állapítod meg amúgy, hogy ki "kamuprofil", ha mindenki névtelen és azt ír amit akar? :D

2022. márc. 23. 15:08
 14/50 anonim ***** válasza:
69%

Nincs jogsim, szerintem nem is lesz. Nem vagyok egy putris szarrágó, a város közepén élek, ha kaja kell, el tudok menni gyalog a boltba és tudok házhoz szállítást kérni, ha mennem kell valahova sürgősen, ki tudom fizetni a taxit, ha anyám beteg, magánmentőt hívok hozzá, nem saját kocsival bohóckodom, hogy idegből karambolozzak... Nem szorulok munkahelyekre, amik a fasz végén vannak és amikhez ingáznom kell, mert bőven eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy ne szoruljak rá, hogy önmagam vagy más sofőrje legyek.

És ezt nőként mondom.

Aki úgy gondolkodik, mint egy csóró, nem értem milyen alapon csóróz másokat.

2022. márc. 23. 15:10
 15/50 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
20%
Jó, figyelj. Én részegekkel, gyógyszerfügőkkel meg hülyékkel nem vitatkozom. :D
2022. márc. 23. 15:12
 16/50 anonim ***** válasza:
75%

Hát, ez nem is igazán volt vita, kerek-perec kijelentetted hogy megoldhatatlanok autó nélkül olyan dolgok, amiket kvázi heti 4-5 alkalommal gond nélkül megoldok autó nélkül, meg jöttél azzal hogy nekem úgy kellene gondolkoznom mint neked.

Nem is értem, mert amúgy tök értelmes dolgokat szoktál írni és egyet szoktam érteni veled, de ezt az agymenést most nem tudom hova tenni. :D

2022. márc. 23. 15:14
 17/50 anonim ***** válasza:
51%

Nekem van ugyan jogosítványom de olyan mintha nem is volna mert már nem is érvényes és egyetlenegyszer sem vezettem soha mióta levizsgáztam. Már vagy 11 éve. Lehet már el sem tudnék indulni. Nagyon megbántam, hogy annak idején egy rakás pénzt rápazaroltam sajnos.

Mondjuk én nő vagyok, de sokak szerint ez is gáz, de tojok rá. Azért mert egyesek szerint ez gáz nem fogok nyomorideggel vezetni ha félek és nincs hozzá semmi érzékem.

Férfiként ez kicsit rosszabbul jön ki, de manapság már ugyanúgy megkapják nők is az "életképtelen" jelzőt ezért.

Most én is mondhatnám, hogy szerintem meg az gáz ha valaki cigizik és képtelen lerakni, de nyafogni meg tud, hogy a fizetése nem elég semmire. Na ez inkább gáz szerintem. Egy szállal sem jobb mint az, hogy valaki nem vezet.

De még mindig megtanulhatsz akármikor ha szükséged lesz rá.

Olyanokkal meg hülyeség jönni, hogy mi lesz ha lesz gyerek meg stb.. Ha gyerek még fasorban sincs fölösleges ilyeneken gondolkodni. Ráér akkor.

2022. márc. 23. 15:17
 18/50 anonim ***** válasza:
70%

Meg amúgy aki gyerekkel tervez már így előre, mi a fsznak nem a saját jogsiján és kocsiján töri a fejét?

Hol nem szarom le, ha a másik agglomerációban akar élni? Nem az én gondom, hogy megoldja magának, hogy kényelmes legyen onnan is az élete. Nekem kényelmes a vonat is. Akinek több kell, teremtse meg magának a kényelmet.

2022. márc. 23. 15:23
 19/50 anonim ***** válasza:
73%
Köszi, hogy lepontoztatok :) Inkább örülhetne a hülye fejetek, hogy olyan aki nem biztos magában és fél nem megy ki az útra autóval. De a tökéletlen agyatok szerint ki kéne. Gratulálok nektek!
2022. márc. 23. 15:24
 20/50 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy meg szarhatjuk a jogosítványt mert már lassan benzin sem lesz.
2022. márc. 23. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!