Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet férfias egy olyan...

Lehet férfias egy olyan férfi, akinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés
Tudsz egy ilyen emberre férfiként tekinteni?
2022. márc. 23. 14:34
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
65%

Látod, vannak akik szerint a gyakoris fórumozók kedvéért kellene vásárolni és fenntartani egy autót, és ha úgy van akkor rettegve vezetni. Mert csak. Mert másvalakinek kell az autó, és akkor legyen neked is. :D

2022. márc. 23. 15:31
 22/50 anonim ***** válasza:
73%

19 éves koromig nem volt autónk. (Nemsokkal utánna nekem is lett jogsim, most 21 vagyok)

Nem éreztem hogy autó nélkül megoldhatatlan lett volna bármi is.

2022. márc. 23. 15:35
 23/50 anonim ***** válasza:
61%

"Látod, vannak akik szerint a gyakoris fórumozók kedvéért kellene vásárolni és fenntartani egy autót, és ha úgy van akkor rettegve vezetni. Mert csak. Mert másvalakinek kell az autó, és akkor legyen neked is. :D"

Én már semmin sem tudok meglepődni :D

Jól van, oké tényleg elég nagy hátrány sok esetben ha nem vezet valaki, na de az is életben van még valahogy szóval.. ha eddig meg tudta oldani akkor az ő dolga. Ha mással akarja folyamatosan hurcolásztatni magát valahova akkor jogosan mondhatják neki, hogy tegyen már le egy jogsit, de ha nem akkor meg mi alapján gázoz le valaki valakit emiatt?

Sokan amúgy képtelenek bárhová is gyalogolni. A gyerekeket is még fél kilométerre az iskolába is kocsival szállítják. Nehogy már kicsit mozogjon. Borzasztó mennyi elhízott lusta gyerek van.

2022. márc. 23. 15:40
 24/50 anonim ***** válasza:
19%

Nem.

Randin otthagynám.

2022. márc. 23. 16:04
 25/50 Metionin ***** válasza:
64%
Persze, nálam ezek nem függenek össze. Bár én autó nélkül éltem le az eddigi életemet (31) és talán emiatt nem érzem, hogy bármihez feltétlenül kellene a kocsi. A férfiassághoz meg pláne nem.
2022. márc. 23. 17:28
 26/50 anonim ***** válasza:
33%

Férfinak lenni : autó . Foci . Horgászat .

Ha nincs meg valamelyik , akkor NEM VAGY FÈRFI !!!!!

2022. márc. 23. 17:33
 27/50 anonim ***** válasza:
63%
Jézusnak se volt.
2022. márc. 23. 20:02
 28/50 anonim ***** válasza:
63%

Engem nem zavar, ha egy nőnek alap a jogsi és ilyen felszínesen gondolkodik. Én is csak odateszek az elvaras listába valami hülyeséget aminek semmi köze nincs a nőiességhez és nem tudja teljesíteni, megsértődik aztán lelepek és nem beszélek vele többet. Ilyen elvarasom ami alap lehetne ugyanúgy de őket irritálja: egy nő főzzön, takarítson, legyen jó teste, ne legyen apakomplexusa, legyen fiatal, dolgozzon, stb.

Az egyenlőség témát imádom, mert ott zavarodik össze az összes nő.

2022. márc. 23. 20:58
 29/50 anonim ***** válasza:
44%
Ha ez megnyugtat nekem 18 évesen C jogsim van, de ugyanúgy egy éretlen 18 éves nyikhajgyerek vagyok.🤷‍♂️
2022. márc. 23. 21:13
 30/50 anonim ***** válasza:
14%
Nem igazán...
2022. márc. 24. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!