Letörölnétek rokonokat a Facebookról?
Aki írta, hogy alig használja a Facebookot: a Facebook felhasználók is sokat változtak.
Én is régen aktívan néztem, amikor az ismerősök megosztották, hogy mi újság van velük, pl elmentek kirándulni és tettek ki képeket, megosztották, hogy sikerült a nyelvvizsga és hasonlók.
Sok embert távol élek, nincs lehetőségünk naponta beszélgetni, így jó volt ott visszanézni.
Aztán bejött az, hogy ciki a Facebookot használni és az a példaértékű, ha valaki sosem rak ki semmit, hát így elég unalmas.
Már ott tartok, hogy felmegyek és mindenféle random oldalnak a reklámait látom, meg pár felháboríto poszt felbukkan, ami alá bekommenteltek az ismerősök, meg a csoportok behegyzéseit, aztán, ha nagyon lepörgetek, látok 1-2 képet.
Nem vagyok Fb ellenes, csak tényleg érthető, ha valaki így nem szívesen megy be minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!