Letörölnétek rokonokat a Facebookról?
Figyelt kérdés
Pl amiatt, hogy egy képeket nem lájkolja, nem ír vissza, látványosan csendben vannak stb. Én most 2 rokonomat is letöröltem, elegem lett már ebből. Annyira álszent.2022. márc. 23. 14:05
11/41 anonim válasza:
Neked nem kellett volna még gyerek :(
12/41 A kérdező kommentje:
11 miért is?
2022. márc. 23. 14:28
13/41 anonim válasza:
11. Dehogynem. Hát másképp mire kapott volna lájkokat a fészbukon?! 🤣
14/41 anonim válasza:
Mert borzalmasan éretlen vagy.
15/41 A kérdező kommentje:
Sztem elvárható lett volna, az ember nemcsak bambán néz ki a fejéből, hanem kicsit várna is a környezetétől. Jaj de tudom tinektek jó az úgy. Jó abban a moslékban ücsörögni
2022. márc. 23. 14:30
16/41 A kérdező kommentje:
14 mondod ezt te, közben te sem tettél volna mást.
2022. márc. 23. 14:30
17/41 anonim válasza:
Továbbra se értem, honnan vagy olyan biztos benne hogy egyáltalán látta a posztodat? :DD
18/41 A kérdező kommentje:
17 akkor miért nem szól hozzá stb?
2022. márc. 23. 14:33
19/41 anonim válasza:
Kérdező... Te a facebooknak meg a rokonoknak szültél? Miért kell az "elismerés" azért mert csináltál egy gyereket?
Foglalkozz inkább a babáddal, ne a facebook előtt ücsörögj és azt lesd, hogy ki nem lájkolta be a pulyádat. Buta vagy és gyerekes. Fogom a fejem, hogy ilyenekből lesznek szülők.
20/41 anonim válasza:
Ezt most nem teljesen értem.
Ha azt se tudod hogy látja-e a posztot, akkor miért kérdezed hogy miért nem szól hozzá? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!