Letörölnétek rokonokat a Facebookról?
Figyelt kérdés
Pl amiatt, hogy egy képeket nem lájkolja, nem ír vissza, látványosan csendben vannak stb. Én most 2 rokonomat is letöröltem, elegem lett már ebből. Annyira álszent.2022. márc. 23. 14:05
1/41 anonim válasza:
Mi az álszent abban, hogy nem lájkolja azt is mekkorát kuláztál?
2/41 anonim válasza:
Épp annyira álszent, mint te.
Komolyan lájkok körül forog az életed?!
3/41 anonim válasza:
Engem törölt le rokon, persze nem közeli mint apa/anya/tesó, hanem távoli.
4/41 anonim válasza:
Ha lehet, vissza se jelölöm őket :)
Egy gonddal kevesebb...
5/41 A kérdező kommentje:
Esküvő, terhesség azt azért kellett volna...
2022. márc. 23. 14:14
7/41 anonim válasza:
Mi az, hogy "kellett volna"? :D
Eleve nem "kell" lájkolni semmit. Másrészt honnan tudod, hogy egyáltalán látta a posztot? :D
8/41 A kérdező kommentje:
Miért, mást lájkolt úgyhogy erről ennyit. Sztem más is így tett volna.
2022. márc. 23. 14:22
9/41 anonim válasza:
Attól még, hogy mást lájkolt, honnan tudod hogy a te posztodat is feldobta neki az oldal?? :D
10/41 anonim válasza:
🤦
Szerintem mielőtt törlöd, írj egy bejegyzést, amiben meg is jelölöd, hogy ő is tudja, hol hibázott.
Illetve így a többi fészbukos rokonod is értesülne arról, hogy mit illik lájkolniuk, és milyen megtorlással néznek szembe, ha nem engedelmeskednek óhajodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!