Hogy lehet elfogadni az öregedést?
Keress olyan embereket (akár a környezetedben, akár híres embereket, akár fiktív karaktereket), akik idősebbek nálad, mégis fel tudsz rájuk nézni, mert fiatalosak, élvezik az életet, egyáltalán nem tűnnek “öregnek”. Így rá fogsz jönni, hogy nem olyan rémisztő ez a kor, mint ahogy te azt most látod.
Én pl. 23 vagyok, mégis egyből az jutott eszembe a kérdésedről, hogy jópár évvel fiatalabb vagy, mint azok a nők, akiket én a leginkább tisztelek, csodálok és irigylek, és még a külsejük is olyan, amit bármikor szívesen elcserélnék az enyémmel (pedig az enyémmel sincs gond vagy ilyesmi). És itt egyáltalán nem celebekről beszélek, akik pl. plasztika árán érték el az “örök fiatalságot”, hanem hús-vér közeli ismerőseimről, akik 40 körül vagy afelett is látványosan élvezik az életet, utazgatnak, buliznak, tanulnak (újabb és újabb képzésekre járnak), építgetik a karrierjüket, sportolnak, új hobbykba kezdenek bele, szerelembe esnek, és közben szemtelenül szépek. :D
Szóval hiába leszel egyre több éves, azért még nem kell eltemetned magad, PLÁNE nem 32 évesen, amikor még bőven előtted áll az élet.
Ezek a számok nem olyan fontosak. Mindenki olyan öreg amilyennek érzi magát.
Élvezd az életet, csináld amit szeretsz, valósítsd meg amit még szeretnél és ne rágódj a számokon. Azok csak számok.
Elutasítás
Düh
Alkudozás
Depresszió
Belenyugvás
8 "Alkudozás"
Erről tudnál bővebben beszélni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!