Mi tetszik jobban nektek egy átlagos test, egy sportos izmos, de nem testépítő, vagy apatest? Csak mert sokat hallani az apatestet és kívácsi vagyok hogy mi lehet a valóság.
És ha ezek közül nekem mindegyik, akkor melyikre szavazzak? :D
Vagy úgy is mondhatnánk hogy nem szempont. Teljesen mások a szempontjaim ismerkedésnél, egyik sem a külsőre terjed ki. Bár ha már külső, akkor inkább az arca tetsszen, a teste tökmindegy, amíg nem 200 kiló. Azért az már sok, már csak gyakorlati szempontokat figyelembe véve is, úgy mint 200 kilóval hogy tudna bárhová is eljönni velem kirándulni, vagy hogy lehetne kivitelezni a szexet. Na de elkalandoztam.
Ha egyet ki kéne zárnom akkor az az izmos lenne. A másik kettő opció közül tényleg nem tudom egyiket sem kizárni, mert egyformán tetszenek.
Oké, talán az átlagos, az arany közép.
De végül is mondhatjuk hogy az átlagos az apatest. A legtöbb pasinak az van.
Ha 100 random pasit levetkőztetnél az utcán, a túlnyomó többségükön nem találnál látható hasizmokat, hanem kis pocakot találnál, amit még tök jól elfed a póló, így csak akkor látszik ha nincs rajta.
A sportos lehet tornász alkat és lehet felpumpolt gyúrós.
Az aputestet is sokan összekeverik a 150 kilós emberrel meg a hordó hasával.
Én alapvetően az atletikus, vékony-izmos alkatot szeretem, izgat hogy egyszerre "törékeny" a vékonysága és a kis csípője miatt, ugyanakkor mégis erős és férfias a tónusos izmoktól.
Az átlagossal és a karban tartott aputesttel is ki tudnék békülni, de a párom szerencsére a kedvenc alkatomat képviseli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!